Avonturenspeelplaats Twiske

De Avonturenspeelplaats Twiske

Contact

Adres:
De Avonturenspeelplaats Twiske
Noorderlaaik 1
1511BX Oostzaan
Plan je route
Ben je een echte avonturier? Ga dan naar de avonturenspeelplaats in Het Twiske. Bedien zelf het pontje om aan de overkant te komen of neem de touw- of vlottenbrug en beleef de mooiste avonturen!

Klauter in de klimtoren of ga hangend aan de kabelbaan over het land. Om het nog spannender te maken, kruip je in en door het buizenfort. Maar er is nog veel meer. Ontdek het nieuwe piratenschip met daarnaast de schatkist. Ook kan je van de glijbaan af of lekker schommelen op de Koningsschommel. Overal mag je op klimmen en je eigen verhaal verzinnen.

Naast de avonturenspeelplaats liggen speelweides, waar je heerlijk kunt zonnen, spelen of een balletje trappen. Op deze velden staan ook twee grote picknicktafels, waar je met je vriendjes en vriendinnetjes je boterham kunt opeten.

Zin in een ijsje, patatje of iets lekkers? Bij mooi weer kun je dit kopen bij kiosk De Indiaan. In de buurt van deze kiosk vind je ook een toiletgebouw.

Het is goed om te weten dat honden niet zijn toegestaan op de avonturenspeelplaats. Er is geen toezicht, dus let zelf goed op.

Kenmerken

Doelgroep

  • KinderenJa

Locatie