Schuilen voor de regen - in Laag Holland

Laat een flinke regenbui of stevige wind je er niet van weerhouden om erop uit te trekken. Want in Laag Holland zijn er tal van mogelijkheden om je binnen te vermaken! Leg jezelf bijvoorbeeld compleet in de watten en geniet van een fijn dagje wellness of breng een bezoek aan één van de musea bij jou in de buurt. Voor de leukste, mooiste en spannendste (kinder)films en een bak verse popcorn ga je natuurlijk naar de bioscoop... Zin in iets meer actie? Probeer dan eens een spannende escaperoom! Lukt het jou om de code te kraken en de kamer op tijd te verlaten? 

Overdekt shoppen

In de binnenstad van Purmerend vol met kleine oude straatjes bevindt zich een overdekt shopping center. Of je nu gaat voor een hapje eten of cadeautjes shoppen voor de opkomende feest- en verjaardagen. In het Willem Eggert Centrum kan je zeker slagen!

Ontdek winkelen in Purmerend
Willem Eggert impressie.

Avondje bowlen

Zin in een sportieve activiteit met een hapje of drankje? Dan is bowlen een echte aanrader voor op een regenachtige dag! Met familie of vrienden, voor jong en oud, je hoeft je niet te vervelen op de bowlingbaan! Kies voor traditioneel bowlen of discobowlen met een moderne twist. 

Ontdek bowlen
Kinderen bowlen in Bowling Split Purmerend.

3 x voor het hele gezin

Soms zit het weer even niet mee, maar niet getreurd! In Laag Holland zijn er genoeg binnenactiviteiten voor het hele gezin die je op een regenachtige dag kan ondernemen.