Een boottocht door de Eilandspolder en erna een privé verblijf op een magisch eiland. Een familiefeest, een bedrijfsuitje, een teamuitje of een vrijgezellenfeest? Er is van alles mogelijk.

Verscholen in het groen waan je je helemaal in een andere wereld! Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Met 1 stap in de boot, ervaar je het gevoel dat je even helemaal weg bent. Laat je zintuigen werken in de natuur van de Eila…

Verscholen in het groen waan je je helemaal in een andere wereld! Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Met 1 stap in de boot, ervaar je het gevoel dat je even helemaal weg bent. Laat je zintuigen werken in de natuur van de Eilandspolder en je hoofd raakt vanzelf weer leeg. Na een mooi stukje te hebben gevaren kom je aan op het eiland. Hier kom je in een andere wereld en ontdek je één van de mooiste eilandjes van de Eilandspolder. Op dit plekje kom je helemaal tot rust. De tijd staat stil. Gooi je telefoon aan de kant en geniet van elk plekje op het eiland. Er valt genoeg te beleven en te zien. Je hoort de vogels en in de verte de loeiende koeien en blatende schapen. Kijk om je heen en geniet van al het groen en van de rust. Er is geen elektriciteit en geen wifi, dus terug naar de basis.

Met wie kom jij dit ervaren? Met je familie, je vrienden of misschien wel met je collega’s?

Locatie