Zo werkt de campagne - #waarikwoon

  • Introductie: we hebben een serie uitingen (foto’s en video’s) gemaakt die we verspreiden via sociale media. Hiermee introduceren we de hashtag #waarikwoon bij de bewoners. We ondersteunen dit met een postercampagne en publiciteit. 
     
  • Als ondernemer kun je gratis meedoen aan de campagne en je klanten laten vertellen waarom ze zo graag bij je winkelen. In de toolkit lees je hoe je gratis gebruik maakt van het campagnemateriaal. 
     
  • Inwoners van Purmerend en Beemster kunnen ook met eigen foto’s op hun eigen sociale media vertellen waarom ze trots zijn op onze horecaondernemers en winkeliers. Hiervoor zijn stickers beschikbaar in Instagram. We geven bewoners een zetje om mee te doen door middel van win-acties. En we sturen studenten de straat op met grote #waarikwoon-letters om bewoners met hun favoriete aankoop op de foto te zetten en verhalen op te halen. 

Volg #waarikwoon alvast op Instagram en Facebook. Daar vind je nu alvast een video hoe de campagne tot stand is gekomen.

Deze campagne wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeenten Purmerend en Beemster en stichting Purmerend 2000 Plus. De campagne wordt ondersteund door Ongekend Purmerend.

Hulp nodig?

Ons reclamebureau werkt samen met een startende contentmaker die opgegroeid is in Purmerend. Voor € 50 maakt ze 3 berichten voor jouw bedrijf. Voor € 75 organiseert ze een like & win actie. Voor € 150 helpt ze bij het inrichten van een social mediakanaal en maakt ze de eerste drie berichten.

Mail ons voor meer informatie