Sluitconcert Westgraftdijk

Contact

Adres:
Kerkje West-Graftdijk
Het Plein in het Kerkje West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
1486 ML West-Graftdijk
Plan je route
Een heerlijke show voor een mooie zomer! Dat belooft de salsaband Timbazo die zondag 5 juni in West-Graftdijk komt optreden. Volgens de traditie zou dat op een ponton op de Sluis plaatsvinden.

De nieuwe regelgeving omtrent evenementen dwingt ons echter een andere locatie te zoeken. De muziek die gespeeld wordt door deze internationale groep is een mix van Cubaanse timba, Jazz en ‘Salsa dura’.

Nils Fischer, oprichter van de band, is zelf één van Europa’s beste percussionisten, hij koos in zijn bezetting 3 fantastische salsa zangers waarmee hen eerste album ‘¡Gracias Joe Cuba!’ door internationale pers gekozen werd tot beste salsa album van het jaar!

In het voorprogramma hopen wij de band Wasted Tulips, een coverband met onder andere de Graftdijker Ate Pelsma te kunnen verwelkomen. Dit is nog onder voorbehoud.

Dankzij subsidie van het TAQAfonds kan dit Sluitconcert georganiseerd worden. Bezoekers weten inmiddels dat ze zelf hun stoel mogen meenemen, alsmede een goedgevulde picknickmand/koelbox. En natuurlijk een vrijwillige bijdrage voor de pot! Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de kerk.

Het bezoeken van het Sluisconcert is geheel op eigen risico.

Wanneer

  • Zondag 5 juni 2022 15.30 - 18.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Locatie