Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Atelier Oekraïne

In maart 2022 ging 'Atelier Oekraïne' van start. Een groep vrijwilligers richtte – op initiatief van kunstenaarsgroep Kunst2 een goed geoutilleerd atelier in met hulp van gemeente en donateurs in het voormalige schoolgebouw De Bonte Klaver.

Twee dagen in de week waren de Oekraïense vluchtelingen die in Hotel de Rijper Eilanden of andere opvanglocaties verbleven hier welkom om te komen schilderen, boetseren, spelletjes doen, muziek maken, of gewoon met elkaar te zijn in deze rustige omgeving.

Na verloop van tijd was er een groep vluchtelingen die ons ‘Atelier Oekraïne’ zeer regelmatig bezocht. Er werd in die 8 maanden enorm veel mooi werk gemaakt waar de deelnemers en vrijwilligers erg trots op zijn en ze willen dit nu graag aan iedereen laten zien.

Na een kleine expositie voor alleen de deelnemers en vrijwilligers komt er nu ook een expositie van al dit moois in Cultureel Centrum Onder de Linden voor iedereen die geïnteresseerd is. De makers en vrijwilligers zullen voor een deel aanwezig zijn. Voor beeldmateriaal kun je terecht op de facebookpagina van Kunstkwadraat.

Prijzen

  • Gratis

Locatie