Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
Acteur, singer-songwriter en boer Tim Grimm staat donderdag 21 september in De Harmonie in Edam. Zo speelt Tim onder andere in de film 'Clear and Present Danger uit 1994, heeft hij maar liefst 14 CDs en is hij actief op de familieboerderij in Indiana.

Op muziekgebied heeft Tim behalve de CDs nog een aantal bijzondere projecten op zijn naam, zoals recent ‘Flying Home: Indiana at 200’, een…

Op muziekgebied heeft Tim behalve de CDs nog een aantal bijzondere projecten op zijn naam, zoals recent ‘Flying Home: Indiana at 200’, een musical vanwege het 200-jarig bestaan van zijn geliefde staat Indiana. Met “The Little In-Between’ levert Tim opnieuw  een gevoelige, indringende en tekstueel opvallende CD af. Tim schreef de 9 songs in drie maanden eind 2021 in zijn thuisstaat Oklahoma. Nam vervolgens gitaar en zang op in een dag in een studio in Norman, Oklahoma. In Edinburgh in  Schotland werden mooie soundscapes opgenomen door de celliste Alice Allen en tenslotte werden door Webb  (elektrische gitaar en steel gitaar), Mark Clark (drums) en Justin Bransford (bas) de overige partijen opgenomen. De titel-track beschrijft o.m. hoe zijn ouders elkaar leerden kennen : een warme herinnering, ‘My mother came from Illinois, my father came from Indiana. They met on a bluff high above th’ Ohio River. One of them smiled, one of them saw, one of them reached – reached very far. There was a flight of Cupid’s arrow In-between before and after.

‘The Little In-Between’ komt bij mij binnen met stip-kwaliteit. Wat een prachtige singer-songwriter is deze Tim Grimm.  Tim is in ons land van 15 september tot en met 7 oktober en bezoekt deze donderdag de 21e September de Harmonie In Edam, met de voor ons zeker niet onbekende super-gitarist Sergio Webb (bekend van zijn vele optredens met David Olney in het begin van deze eeuw). 

Prijzen

  • € 15,00

Locatie