Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
Boer in het veld

Tulpenplantdag Purmerend

Op zaterdag 25 november organiseren we voor het eerst de Tulpenplantdag in gemeente Purmerend! Tijdens deze dag kan het hele gezin een kijkje nemen op de boerderij 'De Nicolaashoeve' van de familie Konijn in Beemster.

Er is van alles te zien en te doen. Je kunt meehelpen met het planten van de tulpenbollen voor de gemeente Purmerend of een eigen bakje vullen om mee naar huis te nemen. Bij mooi weer wordt er een parcours uitgezet waar je op een traptrekker een rondje kunt maken. Of teken een mooie kleurplaat en maak kans op een boerderijpakket met lokale produceten van de boerderij uit de boerderijwinkel!

Tijdens de boerderijtour verteld de familie Konijn alles over het leven en werken op de boerderij. In de boerderijwinkel kun je een heerlijk stuk Beemster Kaas kopen en je eigen melk tappen. Ruud's koffiebar is van de partij voor gratis lekkernijen, koffie, thee en limonade. Een dag vol activiteiten bij de boer, jong en oud, iedereen is van harte welkom! Bij slecht weer zijn de activiteiten binnen in de schuur.

Prijzen

  • Gratis

Locatie