P3 popt op op de camping!

Contact

Adres:
Camping 'In het fruit'
Volgerweg 86
1461 CB Zuidoostbeemster
Plan je route
P3 popt op 22, 23 en 24 juli op bij ‘Camping in het fruit’ in de Zuidoostbeemster. De camping wordt omgetoverd tot een kleinschalig festivalterrein.

Het hele weekend kun je je hier, onder het genot van een drankje en een hapje, laten onderdompelen in muziek en creativiteit. Verzamel je kampeerspullen bij elkaar want je kunt zelfs blijven slapen in je eigen tentje!

Programma 22 juli:
18:00-19:15 - Fleur
20:30-21:30 - The Dawn Brothers
21:30-22:00 - Jacob D. Edward,Roy de Smet & Stille Disco

Fleur - 18:00 - 19:15
Hier is Fleur! Een modern ‘zucht-meisje’ avant la lettre. Ze heeft de ‘looks’, de ‘moves’ en een stem die klinkt als een koel briesje op een bloedhete zomerdag. Ze komt uit Les Pays-Bas, maar zingt in het Frans, omdat “Frans de mooiste taal van het universum is”. Een verademing in het huidige muzikale landschap.

Haar eerste singel werd stij…

Het hele weekend kun je je hier, onder het genot van een drankje en een hapje, laten onderdompelen in muziek en creativiteit. Verzamel je kampeerspullen bij elkaar want je kunt zelfs blijven slapen in je eigen tentje!

Programma 22 juli:
18:00-19:15 - Fleur
20:30-21:30 - The Dawn Brothers
21:30-22:00 - Jacob D. Edward,Roy de Smet & Stille Disco

Fleur - 18:00 - 19:15
Hier is Fleur! Een modern ‘zucht-meisje’ avant la lettre. Ze heeft de ‘looks’, de ‘moves’ en een stem die klinkt als een koel briesje op een bloedhete zomerdag. Ze komt uit Les Pays-Bas, maar zingt in het Frans, omdat “Frans de mooiste taal van het universum is”. Een verademing in het huidige muzikale landschap.

Haar eerste singel werd stijf uitverkocht en uitgeroepen tot ‘#3 Best Single Of 2019’ Ook haar tweede singel ‘Petit Homme De Papier b/w La Reine Des Abeilles’ was een succes en verkocht ook binnen een week uit. Haar debuutalbum bestaat uit 12 catchy poppy-de-pop popsongs waar de energie, onbevangenheid, plezier en jeugdigheid vanaf spatten! Het album werd geschreven, opgenomen, ingespeeld en geproduceerd door Arjan Spies en Dave Von Raven (beide uit The Kik). De liveband bestaat uit leden van o.a. Mooon, The Small Breed en The Tambles. Mannen die het klappen van de sixties-zweep kennen!Yé-Yé!! Go-Go!! Chapeau!!

The Dawn Brothers - 20:30 - 21:30
The Dawn Brothers is een Rotterdamse band, die blues, sixties rock en gospel in het straatje van Sam Cooke, Ottis Redding, CCR en The Rolling Stones speelt. Gouden melodieën en ijzersterk samenspel vormen het onwrikbare fundament van de Dawn Brothers. Ze hebben samengewerkt met DeWolff en Tim Knol en opgetreden in Nederland maar ook op het legendarische Americanafest in Nashville. Met hun nieuwe album dusk lanceren ze Americana Nederpop-classics die gaan over intolerantie voor overdaad en het vermijden van gimmicks. Luister naar het pure geluid, de vetste Americana en pubrock

Programma 23 juli
17:00-18:00 - Judy Blank
18:00-20:00 - Tess Merlot
19:30-20:00 - Future Husband
21:00-21:45 - Quique
22:00-00:00 - Kampvuur met Micha Molthoff en Paul Bond
22:00-00:00 - Stille Disco

Judy Blank - 17:00 - 18:00
Judy Blank, een Nederlands singer-songwriter, stond al vroeg op het podium van North Sea Jazz, Lowlands, Pinkpop en vele andere festivals. Om zichzelf terug te vinden gooide ze het roer om door gewapend met gitaar in intieme setting bij verschillende bars en cafés in Louisiana en Nashville op te treden. Het resulteerde in de langverwachte plaat ‘Morning Sun’ (2018), een wonderschone mix van eigenwijze indiefolk, groovy americana en hier en daar een snufje rock ‘n roll. Tangled Up In You’ werd meer dan 5 miljoen keer gestreamd op Spotify en met haar liedje ‘1995’ veroverde ze het hart van niemand minder dan Elton John. Na de release van het album speelde ze als allereerste Nederlandse artiest ooit op het grootste festival in het genre: AmericanaFest in Nashville. En nu is het hoog tijd voor iets anders. Momenteel sleutelt ze aan een nieuwe plaat met indieproducer Roy van Rosendaal (Figgie). Bereid je voor op een smaakvolle collectie quirky synthesizers, drumcomputers, rammelende elektrische gitaren en classy harmonies van een stel goedgeklede jongens die niet vies zijn van een beetje vuige sixtiesrock.

Tess Merlot - 18:00 - 20:00
“De eerste keer dat Tess Merlot Jacques Brel hoorde sloeg de bliksem in.” Sindsdien is de muziek niet meer gestopt: ze vormde de band Tess et les Moutons en honderden shows later draait elk optreden nog steeds om de essentie: de menselijke ziel naar de oppervlakte trekken zoals alleen het Franse levenslied dat kan. Met originals van Brel, Piaf en Aznavour en eigen werk. Ze stond met het nummer Mon Paris in een bomvol Paradiso en tourde met haar eigen theatervoorstelling Voyages en Chansons langs volle zalen o.a. TivoliVredenburg en Boom Chicago.

Of Tess nu alleen optreedt of met een compleet orkest, ze doet dit vol overtuiging en met een onweerstaanbaar joie de vivre. De uitvoering mag ingetogen en mooi zijn, maar ook ongepolijst, grotesk. En keer op keer blijken de oerkrachten van het chanson een magnetisme te bezitten van heb ik jou daar: meezingen, tranen in de ogen en gelukzalige koppen over de volle breedte.

Future Husband - 19:30 - 20:00
Future Husband is het soloproject van Adura Sulaiman, die je wellicht nog kent van Echo Movis en die, na het stoppen daarvan, ook heeft getourd met Feng Suave en Sofie Winterson. Met haar debuutsingle ‘Ritual’ zet ze zichzelf op de kaart. Met dit pakkende en verslavende indiepopliedje komen de opbeurende muziek en de soulvolle, ingetogen stem van Sulaiman heel mooi samen met helder gitaarspel en fragiele synthesizer. Afgelopen jaar stond ze op de Radar Showcase in Melkweg Amsterdam en begin dit jaar brengt ze haar EP uit. Laat je verrassen door tracks die gemixt zijn in New York door Grammy winnaar Scott Jacoby (John Legend, Sia, Janelle Monáe).

Quique - 21:00 - 21:45
Quique – Enrique Ebbink die uit Purmerend komt – is een Nederlands/Colombiaanse artiest die zowel Spaans- als Nederlandstalige nummers schrijft. Nog voor het uitbrengen van zijn eerste solo release deed hij mee aan de FunX Fuego wedstrijd. Hij verbaasde iedereen met zijn uitvoering van het nummer ‘Merry’ die meer dan 600.000 keer bekeken werd en een storm ontketende van enthousiaste reacties. Hij bracht de EP Tú uit en had opnieuw succes met de track Bum Bum en was te zien op de grote festivals zoals Woo Hah!, Down The Rabbit Hole en Pal Mundo.

Doordat zijn muziek een mix van stijlen is – reggaeton, R&B, hiphop en afropop – past het precies in de muziektrend van nu. Hij ontwikkelde de afgelopen jaren een unieke sound en een melodieuze, tweetalige flow in het Spaans én het Nederlands, waarmee zijn opgewekte urban-pop zich niet meer zal laten begrenzen. En waarmee QUIQUE maar één doel heeft: zijn luisteraars uit de dagelijkse sleur halen en als het even kan laten dansen.

Kampvuur met Micha Molthoff en Paul Bond - 22:00 - 00:00
Micha Molthoff, geboren en getogen in Purmerend, is een componist en violist. Hij speelde met veel grote artiesten zoals Van Dik Hout, Herman van Veen, Toon Hermans, Remko Vrijdag, Frédérique Spigt, Gé Reinders, het Koninklijk Concertgebouw Orkest en nog veel meer.

Paul Bond wordt geïnspireerd door het Parijs van de jaren twintig en de schrijvers F. Scott Fitzgerald en Ernest Hemingway .Hij gooide hoge ogen met de band Dandelion en met zijn nieuwste mini-album Sunset Blues. Sunset Blues is een plaat die sterk doet denken aan de singer-songwriters van de vroegere jaren zeventig maar waar ook eigentijdse elementen uit de Americana, folk en country door zijn verweven.

Programma 24 juli
14:00-16:00 - Juf Roos (tot 12 jaar gratis toegang, begeleiders betalen wel een ticket)
15:00-16:00 - Remme
16:00-17:00 - Baptiste W. Hamon
18:00-20:00 - Gerard Alderliefste
19:30-20:30 - De Baron
20:30-22:00 - Stille Disco

Juf Roos - 14:00 - 16:00
Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. ‘Twee Emmertjes Water Halen’, ‘Hop Paardje Hop’ en ‘Ik Zag Twee Beren Broodjes Smeren’; echte Hollandse kinderliedjes voor kleine en grote mensen. Juf Roos krijgt iedere dag bezoek van haar buurjongen Gijs. Samen nemen ze je mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen.

De kindervoorstellingen zijn gratis voor kinderen tot 12 jaar. De begeleiders moeten wel een kaartje kopen.

Remme - 15:00 - 16:00
Het uitzonderlijke talent van Remme (21) als zanger, songwriter en multi-instrumentalist is onmiskenbaar.Geïnspireerd door Fleetwood Mac, Jeff Buckley, Michael Jackson en Justin Bieber schrijft hij krachtige, zorgvuldig uitgewerkte popsongs: ‘ja, mijn invloeden zijn heel eclectisch, maar misschien is het iets voor millennials dat we onszelf op die manier geen grenzen opleggen’. Remme wordt getipt als een van de meest opwindende nieuwe artiesten van het jaar, maar dat alleen is al een understatement: er zit een oude ziel in remme, die momenten uit de dagelijkse chaos filtert om ze te transformeren in tijdloze, beklijvende liedjes.

Baptiste W. Hammond - 16:00 - 17:00
Baptiste W. Hammond is een americana / indie-folk / chanson zanger, geboren in Parijs. Als er zoiets als Franse americana bestaat, dan maakt Baptiste Hamon die: hij is hoorbaar liefhebber van betreurde Noord-Amerikanen als Townes Van Zandt en Leonard Cohen, maar tegelijkertijd trouw aan chansontraditie. Hij speelde eerder in Nederland op festivals als ESNS en Into The Great Wide Open en kreeg lovende recencies:
“Negen verstilde Franse americanachansons van intrigerende schoonheid”, schreef de Volkskrant.

Gerard Alderliefste - 18:00 - 20:00
Gerard Alderliefste speelt en zingt al jaren vol overgave Franse chansons. In zijn eentje, als duo of trio en soms met nog meer muzikanten! Hierdoor ontstaat er elke keer een nieuw, energiek en super muzikaal gezelschap die Franse hits weer nieuw leven geeft. Deze avond speelt hij samen met Marco Hoogland op accordeon en Maria Eldering op viool.

De Baron - 19:30 - 20:30
De Baron ontketent een opzwepende muzikale revolutie. Ze versmelten stomende Brass, urban balkan en art rock tot een muur van geluid die je van de polder naar de Sahara blaast. Met een rauwe, maar vooral ontwapenende vertoning en dat in je moerstaal.
Hun debuutplaat is een daverend succes. We mogen toch wel concluderen dat Nederland weer een prima band rijker is.”… “Bij dit album kun je simpelweg niet stil zitten.” – Maxazine

Wanneer

  • Vrijdag 22 juli 2022 15.00 - 00.00 uur
  • Zaterdag 23 juli 2022 13.00 - 00.00 uur
  • Zondag 24 juli 2022 14.00 - 00.00 uur

Prijzen

  • € 21,20

Neem alvast een kijkje

Locatie