DO | Bubbles en bells kerstspecial

Contact

Stichting Het Plein
Kerkje West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
1486 ML West-Graftdijk
Plan je route

Let op! Dit evenement is uitverkocht

DO treedt op met band en gospelzangeressen. Speciaal voor dit exclusieve matinee-concert neemt zij haar trio mee, aangevuld met een driekoppig gospelkoor.

Met de kerstsongs van haar album ‘Bubbles & Bells’ én een vleugje gospel luidt DO de kerstdagen muzikaal in. Special voor dit exclusieve matineeconcert neemt zij haar trio mee, aangevuld met een driekoppig gospelkoor. Kom genieten van deze veelzijdige Kerstvoorstelling, intiem en opzwepend, met bekende en minder bekende klassiekers. Onder begeleiding van haar muzikanten en gospelkoor kan Do je niet anders dan volledig laten onderdompelen in Kerstsfeer!

Do werd geboren als Dominique Rijpma van Hulst op 7 september 1981 in Valkenswaard. Na blessures gaf ze haar tenniscarrière op en begon te zingen. De grote doorbrak kwam met de Bryan Adams cover Heaven, een samenwerking met DJ Sammy en Yanou. Het succes stopte hier niet mee. De volgende jaren bracht ze enkele albums uit, was te zien in diverse programma’s, verleende haar stem voor animatiefilms en was ook bekend als model voor o.a. Hunkemöller en Playboy.

Wanneer

  • Zondag 17 december 2023 15.30 - 17.30 uur

Prijzen

  • € 17,00

Locatie