The Blues met Barrelhouse

Barrelhouse behoeft eigenlijk geen introductie. Ze spelen al bijna 50 jaar de bluessterren van de hemel en hebben meer dan 2.000 concerten op hun naam staan van grote openluchtfestivals, clubs, popzalen, theaters, of kleinere intieme zalen.

Zo stonden ze op North Sea Jazz en Blue Balls om maar een paar namen te noemen. Natuurlijk hebben ze ook de nodige prijzen in de wacht gesleept. Ze staan in de Dutch Blues Hall of Fame (2012), kregen edisons (2017 & 2020) voor hun Album Almost There en hun Complete Album Collection en een eerste plaats voor Beste Blueszangeres van de Dutch Blues Foundation. Ze spelen al jaren in de originele bezetting met altijd als middelpunt de prachtige stem van Tineke Schoemaker, Johnny LaPorte & Guus LaPorte op gitaar, Han van Dam op piano, Bob Dros drums en Jan Willem Sligting op de bas.

Ieder concert wordt met hetzelfde enthousiasme gespeeld alsof het een eerste optreden is. Uitbundig swingende nummers worden afgewisseld met intieme zacht gespeelde songs, alles heeft dat typische blues gevoel. Dus kom naar het concert van een van de beste bluesbands van Nederland.

Wanneer

  • Zondag 7 mei 2023 15.00 - 18.00 uur

Prijzen

  • € 11,70

Locatie