Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Wouter Planteijdt met Bullhorn 2

Vele jaren was hij de snaren van kleinkunstenaren (Sanne Wallis de Vries, Paul de Munnik, Jeroen van Meerwijk, Maarten van Roozendaal, Viggo Waas, Ricky Koole, etc.), maar nu is het tijd voor Planteijdt!

Soms dienen zich liedjes aan die een eigen ‘vehikel’ behoeven. In het voorjaar van 2016, na de tour rond het 10de Sjako! album ‘the 10th’, lazerden zomaar de liedjes voor ‘Bullhorn’ uit het plafond van Wouter Planteijdt’s werkkamer. Hij vond drummer Mischa Porte en contrabassist Gerco Aerts die ritme geven aan zijn riffs. Muzikanten uit de buitencategorie. De nieuwe liedjes kennen een meer open en akoestisch geluid dan uit zijn Sjako!

Ze passen het beste in het genre Americana, roots,blues, pop maar soms ook een jazzy-sound. Hij bleef jaren op de achtergrond. Nu treedt Wouter Planteijdt (weer) naar voren. Krijgt zijn gitaar de hoofdrol. Zijn prachtige solo’s. Zijn virtuoze techniek. Zijn fijnzinnige touch. Wouter beheerst ondertussen ook de kunst van het weglaten en schreef voor ‘Bullhorn’ eerlijke, spannende songs. Het is tijd voor Planteijdt. En dat werd tijd.

Prijzen

  • € 15,00

Locatie