Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Kunst met een Kus | Pareltjes voor de feestdagen

Contact

Adres:
De Broeker Kerk
Kerkplein 13
1151 AH Broek in Waterland
Plan je route
Kunstenaars verkopen hun werk en ambachtelijk gemaakte luxe gebruiksvoorwerpen, in allerlei prijsklassen. Een unieke gelegenheid om een pareltje voor de feestdagen te kopen.

Zo rond het eind van de maand november begint voor velen een stressvolle periode: de feestdagen komen eraan en er moeten nog presentjes gekocht worden voor diegenen die men liefheeft. En dan natuurlijk bij voorkeur bijzondere presentjes, cadeautjes met een persoonlijk tintje. Vaak ontbreekt echter de tijd om hier de nodige aandacht aan te besteden.

Speciaal voor hen, en natuurlijk voor iedere andere geïnteresseerde, wordt in de sfeervolle kerk Kunst met een Kus georganiseerd. Kunstenaars uit Broek in Waterland kwamen op het idee in de kerk hun werk te verkopen en vanuit de regio sloten ook andere kunstenaars zich aan.

De makers zijn zelf aanwezig. Ze verkopen niet alleen kunstwerken, maar ook ambachtelijk gemaakte (luxe) gebruiksvoorwerpen. In allerlei prijsklassen, zodat het iedereen gemakkelijk gemaakt wordt om een pareltje aan te schaffen. Voor de feestdagen, maar natuurlijk ook voor erna.

Prijzen

  • Gratis

Locatie