Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
Na twee jaar gedwongen afwezigheid wordt de 10e editie van de Markstadrun op zondag 4 september gehouden. De afstanden zijn: 1 Engelse Mijl Kidsrun, 2 Engelse Mijl scholierenrun en de 4, 5 en 8 Engelse Mijl. Start en finish zijn op de Koemarkt!

De organisatie en de vele vrijwilligers staan te popelen om de jubileumeditie van de Marktstadrun tot een extra groot succes te maken. De voorgaande negen edities waren dat zeker. Gebleken is dat de Marktstadrun een vaste plek heeft gekregen in de voorbereiding van deelnemers naar wedstrijden als de Dam tot Damloop en de Amsterdam Marathon. Het aantal deelnemers werd jaarlijks groter. In 2019 verschenen zo’n 1.800 deelnemers, van jong tot oud aan de start van de verschillende lopen.

Traditiegetrouw staat de run garant voor één groot feest. De fanatieke hardloper ziet de Marktstadrun als ultieme voorbereiding op de Dam tot Damloop, die een week later op de kalender staat. 

Het zijn niet alleen de populaire afstanden die deelnemers triggert om mee te lopen. Ook de prettige sfeer, de muzikale optredens en alles eromheen maken van de Marktstadrun een aanrader voor jong en oud.

Prijzen

  • € 6,00 - Kidsrun 1 EM (incl. medaille en gratis Multi-ijsje)
  • € 6,00 - Scholierenrun 2 EM (incl. medaille)
  • € 15,00 - 4,5 EM (incl. medaille)
  • € 17,00 - 8 EM (incl. medaille)

Locatie