Waterlandse Vintage-Brocantemarkt

Voor de 10e maal organiseert Vintage-Brocantemarkt een Waterlandse Vintage-Brocantemarkt in de Grote Kerk in Monnickendam.

De markt is ruim van opzet en biedt tientallen kramen met vintage-brocantewaar.
Net als voorgaande jaren vinden brocante en vintage huis- en tuinartikelen, serviesgoed, antieke bouwmaterialen, oud linnengoed en vintage-brocante kleding ook dit jaar weer hun weg naar de Grote Kerk in Monnickendam. De kraamhouders bieden een ruim assortiment aan vintage-brocantewaar en de markt kan inmiddels rekenen op een trouwe schare fans. De locatie in de Grote Kerk is naast praktisch vooral heel sfeervol. In de historische setting is voldoende ruimte om alle waar uit te stallen en het evenement kan bij elk weertype doorgang vinden. Tevens staat in het koor Boekenmarkt Monnickendam.
De kerk is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers van buitenaf. Wie met de auto een bezoek wil brengen aan kan het beste parkeren op het parkeerterrein bij de Grote Kerk (Bolwerk), Loswal (Nieuwpoortslaan) of bij Swaensborch (Pierebaan, max. 5 minuten lopen).

Wanneer

  • Zaterdag 15 april 2023 10.30 - 16.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Locatie