Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Springtij

Contact

Adres:
Theater de Drukkerij
Marconistraat 3
1821 BX Alkmaar
Plan je route
Springtij is een gloednieuw en avontuurlijk festival in en om Theater de Drukkerij. Op het eerste Springtij festival tonen theatermakers die in het eerste half jaar in het nieuwe productiehuis van Karavaan (Makershuis Alkmaar) gewerkt hebben hun werk.

Het programma varieert van volledige voorstellingen tot work-in-progress en onderzoekspresentaties. Voor het Springtij festival wordt er een programma voor het veld (theatermakers, programmeurs, beleidsmakers) ontwikkeld én een programma met een diversiteit aan toffe voorstellingen. Laat je verrassen door het nieuwste theater van de jongste generatie afgestudeerde theatermakers!

Het programma voor makers (op 24 februari) is gericht op kennisvergroting, netwerkverbreding en verdieping. Rondom het werk wat er te zien is wordt er tijdens Springtij ook verschillende, verdiepende programma’s voor jonge makers georganiseerd. In deze programmaonderdelen wordt er actief ingezet op het ontmoeten tussen jonge makers onderling, een makersloket/workshopgedeelte voor allerlei vragen van jonge makers en op elkaar ontmoeten en nieuwe dingen leren.

Prijzen

  • € 19,50

Locatie