Koffieconcert in Onder de Linden

Contact

Adres:
Cultureel Centrum Onder de Linden
Cultureel Centrum onder de Linden
Middenweg 150
1462 HL Middenbeemster
Plan je route
Koffieconcert, in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam. Nina Spinosi, sopraan en Odée Mertzweiller, gitaar.

Nina Spinosi (Bretagne, 1996) en Odée Mertzweiller (Frankrijk, 1998) ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het Conservatorium van Amsterdam en startten in 2020 hun samenwerking. Het duo bracht aanvankelijk originele muziek voor gitaar en zang, maar voelde al snel de behoefte hun repertoire uit te breiden. Italiaanse componisten vormen een inspiratiebron. Het duo arrangeert stukken van Vivaldi en Bellini.

Zij gaan de uitdaging aan de orkestrale partituur aan te passen aan gitaar en nieuwe stukken te creëren. Zij brengen operarepertoire, in het bijzonder met de bewerking van de beroemde aria "Oh Quante volte" van Giulietta, traditioneel voor stem en orkest. Deze originele formatie brengt een intiem universum en geeft nieuwe perspectieven.

Odée en Nina putten uit een breed programma, variërend van barokstukken tot traditionele Zuid-Amerikaanse muziek, inclusief theatrale en dramatische karakters van Rossini en Bellini.

Wanneer

  • Zondag 2 oktober 2022 11.00 - 12.00 uur

Prijzen

  • € 10,00

Locatie