Het Indisch Interieur

Een scherp familiedrama waarin we gedurende een avond en een nacht getuige zijn van een Indische familie waarvan de pater familias (Hans Dagelet) probeert zijn erfenis te verdelen onder zijn kinderen

Een scherp familiedrama waarin we gedurende een avond en een nacht getuige zijn van een Indische familie waarvan de pater familias (Hans Dagelet) probeert zijn erfenis te verdelen onder zijn kinderen (Bussemaker, De la Parra, Tarenskeen), kleinkinderen (Mingus Dagelet) en aanhang.

Drie generaties buigen zich over alles wat het familiehuis herbergt: stille getuigen van een gewelddadig, mysterieus en complex verleden dat nog steeds doorwerkt in alle haarvaten van de Nederlandse maatschappij. Achter elk erfstuk schuilt een verhaal, maar de erfgenamen lijken niet echt happig om die verhalen aan te horen. We zien drie generaties Indo’s en hun Nederlandse partners, die nog steeds blijken te worstelen met een trauma dat allesbehalve afgerond is.

In Het Indisch Interieur onderzoekt schrijver en regisseur Bo Tarenskeen hoe het Indische oorlogsverleden nu nog doorwerkt in de huidige generatie Indische Nederlanders.

Wanneer

  • Woensdag 5 oktober 2022 20.00 - 12.00 uur

Prijzen

  • van € 16,05 tot € 33,50

Locatie