Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Mijn oom uit Ambon

Na vier succesvolle theatershows met The Brothers Timisela is het eerste soloprogramma van Joshua een feit. De jongste van de broers, ook bekend als de grappigste Molukker van Nederland’ komt met een gloednieuwe komedie genaamd Mijn oom uit Ambon.

Na vier succesvolle theatershows met The Brothers Timisela is het eerste soloprogramma van Joshua een feit. De jongste van de broers, ook bekend als de grappigste Molukker van Nederland’ komt met een gloednieuwe komedie genaamd Mijn oom uit Ambon.

Joshua’s oom woont in Ambon, de hoofdstad van de Molukken, Melanesië. Hij komt voor een paar weken in Nederland logeren. Hij ontdekt hutspot, vindt de buurvrouw wel erg leuk en kijkt met een speciaal oog naar de hond van deze buurvrouw. Joshua neemt je mee in de belevenissen van zijn oom. Hij vertelt en zingt er over. Tot het absurdistische aan toe. En ja, de liefde. Hoe kan het ook anders; de Oom uit Ambon wordt verliefd en wil niet meer terug. Hoe dit afloopt? Ontmoet Joshua en zijn oom en beleef een hilarische avond.

Prijzen

  • Regulier€ 25,00
  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)€ 22,50
  • (Laatste kaarten)

Locatie