Voordat  de uit Alabama afkomstige Abe Partridge zijn muzikale carrière startte, was hij predikant en diende hij als militair in het Midden-Oosten.

Maar sinds de release van zijn lovend ontvangen debuut Cotton Fields And Blood For Days (2018) is Partridge onvermoeibaar op tournee, zo was hij in 2018 en 2019 al eens in Nederland en het Verenigd Koninkrijk te zien. Hij heeft met zijn ontroerende, gepassioneerde en tegelijkertijd komische songs en optredens inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd.Enkele weken geleden bracht muzikant, singer-songwriter, beeldend kunstenaar en podcastmaker Partridge met Alabama Astronauts een tweede single van zijn aankomende album Love In The Dark uit.

De release van Alabama Astronauts gaat gepaard met een door Russ Farris geïllustreerd stripboek waarin de songtekst van de single is verwerkt. In de bijbehorende video wordt het veertien pagina’s tellende stripverhaal tot leven gebracht.Love In The Dark is de opvolger van het in 2018 verschenen debuutalbum Cotton Fields And Blood For Days.

Wanneer

  • Donderdag 29 juni 2023 20.00 - 22.00 uur

Prijzen

  • € 13,50

Locatie