Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Past lives | Film

Als twaalfjarigen zijn Nora en Hae Sung onafscheidelijk, twee beste vrienden die elkaar voortdurend uitdagen op school, klassieke strebers die via competitie hun genegenheid uiten.

Wederzijdse gevoelens zijn er wel, maar worden nooit hardop uitgesproken. Ze blijven voorgoed in de lucht hangen als Nora met haar ouders emigreert naar Canada.

Twaalf jaar later neemt Nora, inmiddels toneelschrijver in New York, contact met hem op via Facebook. De vroege puberperikelen zijn ingeruild voor het jongvolwassen leven, maar van de onderlinge chemie is niets verdwenen. Maar de Skype-romance tussen Nora en Hae Sung wordt abrupt afgebroken nadat Nora collega-schrijver Arthur heeft ontmoet.

Nog eens twaalf jaar later wordt Nora tijdens een allesbepalende week herenigd met haar jeugdliefde, als hij haar opzoekt in New York. Nu is Arthur de derde speler in een onafgemaakt duet. Songs prachtig meanderende vertelstijl en haarfijne script maken haar film een schitterend modern liefdesdrama, uiterst zorgvuldig gestructureerd, met drie sublieme hoofdrolspelers.

Past lives – Celine Song, Verenigde Staten

Prijzen

  • Regulier€ 8,50
  • Pashouders€ 7,00
  • Betaalmogelijkheden: PIN, Online

Locatie