Willie Wartaal - Moederdag

Na 17 jaar met De Jeugd Van Tegenwoordig alle festivals plat te hebben gespeeld en clubs, popzalen en stadions te hebben uitverkocht, duikt rapper Wiwa (voorheen bekend als Willie Wartaal) voor het eerst het theater in.

Na 17 jaar met De Jeugd Van Tegenwoordig alle festivals plat te hebben gespeeld en clubs, popzalen en stadions te hebben uitverkocht, duikt rapper Wiwa (voorheen bekend als Willie Wartaal) voor het eerst het theater in. Moederdag is een show met grappige en serieuze verhalen over zijn leven, muziek, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een verslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit heeft gehaald.

In 2005 brak De Jeugd Van Tegenwoordig door met hun debuut single ‘Watskeburt?!’. Inmiddels is Wiwa niet meer weg te denken uit het muzikale landschap. Naast rapper is Wiwa dj, presentator, acteur , songwriter én vader. Moederdag is Wiwa's eerste theatershow.

Wanneer

  • Woensdag 19 april 2023 om 20.30 uur

Prijzen

  • Reguliervan € 20,00 tot € 50,00 Momenteel is deze voorstelling uitverkocht. Kijk voor meer informatie op www.zaantheater.nl

Locatie