Diyet & Love Soldiers with Gordie Tentrees

Yukon is een van de noordelijke territoria in Canada, ter grootte van Spanje. Er wonen ongeveer 35.000 mensen en daarvan resideert 2/3 in de hoofdstad Whitehorse. Kortom, je hebt hier de ruimte.

De folkrock-zangeres Diyet werd geboren in het gehucht Burwash Landing, groeide verder op in Vancouver, maar keerde terug naar haar dorp in de grote leegte. 

When You Were King (eigen beheer) is haar tweede album. De liedjes hebben betrekking op het harde bestaan in het Noorden. Gaan over armoede, eenzaamheid, maar hebben toch een positieve insteek. En de met een krachtige, hoge, stem gezegende Diyet heeft compassie voor die personen die ze bezingt. De lekkere poppy folkrock-nummers worden ingekleurd door snarenman Bob Hamilton en haar drummende en gitaarspelende echtgenoot Robert van Lieshout, die 14 jaar geleden vanuit Tilburg naar Canada vertrok. Mooiste nummers zijn die waarin het elektrische gitaarspel van Hamilton de ruimte krijgt zoals in Fearless Heart en White Flag. Bijzonder catchy is bovendien What I Want.

Wanneer

  • Donderdag 3 november 2022 21.00 - 23.00 uur

Prijzen

  • € 15,00

Locatie