Expositie | Dick Hansen en Caroline Lacon-Stevers

Contact

Kerkhof Overweersepolderdijk
Kerkhof Overweersepolderdijk
Overweersepolderdijk 24
1442 AC Purmerend
Plan je route
Bij Kerkhof-galerie en beeldentuin Overweersepolderdijk is een nieuwe expositie ingericht met beelden van Dick Hansen en schilderijen van Caroline Lacon – Stevers.

Dick Hansen creëert graag beelden, waarbij hij uitgaat van zijn eigen gevoel voor lijnen en composities. Daardoor wordt het eigenlijk altijd abstract werk. Het werken met verschillende steensoorten vindt hij spannend, waarbij de vormgeving en het lijnenspel van het beeld hem moeten aanspreken, waarna het eindresultaat hem veel voldoening geeft.

Caroline Lacon – Stevers heeft een voorliefde voor de klassieke schilderkunst, vooral voor stillevens. Het opzetten van het schilderij van donker naar licht,, het zoekend schilderen… de weg ernaar toe is voor haar het mooist: de worsteling en het uiteindelijk resultaat. De vele lagen olieverf geven uiteindelijk de verdieping aan haar schilderijen.

De expositie is vanaf vrijdag 8 september te bezichtigen tussen 13:00 en 16:00 uur op vrijdagen, zaterdagen en zondagen in de kapel van Kerkhof-galerie en beeldentuin Overweersepolderdijk, Overweersepolderdijk 24 in Purmerend. 

Wanneer

  • Elke vrijdag, zaterdag en zondag t/m 8 oktober 2023 13.00 - 16.00 uur

Locatie