Dolf Jansen | 'Bijna'. VOORSTELLING GEANNULEERD!

Contact

Adres:
Stichting Het Plein
Het Plein in het Kerkje West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
1486 ML West-Graftdijk
Plan je route
VOORSTELLING IS GEANNULEERD! Het Plein presenteert: Dolf Jansen met de voorstelling 'Bijna'. Zeven verhalen over onderweg zijn en één over aankomen.

In 2019 maakte Dolf Jansen een succesvolle voorstelling met verhalen over onderweg zijn. Verhalen over de grote ingewikkelde wereld en je plek daarin, verlangen en verliezen, onverwachte afslagen en ontmoetingen die het allemaal de moeite waard maken. Vliegschaamte, vertrekhal met douaneperikelen, een barre Ierse bergwandeling, een onverwachte zanger in Lissabon en het volstrekt ontbrekende richtingsgevoel van zijn moeder.

Eindelijk….voorjaar 2023 komt er een reprise en dan ook nog op plekken waar mensen altijd al naar toe gingen om verhalen te horen, geraakt te worden en geïnspireerd zelfs. Kerkjes, voormalige kerken (en andere zalen waar extra behoefte is aan een stukje zingeving en routebepaling). Dus ook, hoe toepasselijk, in het pittoreske kerkje van West-Graftdijk. 

BIJNA is een voorstelling met verhalen over het leven. Want ook het leven is niet meer dan onderweg zijn, de vraag is alleen waarheen..

Wanneer

  • Zaterdag 18 maart 2023 20.00 - 22.30 uur

Prijzen

  • van € 15,00 tot € 17,50

Locatie