Dit seizoen... - in Noord-Holland

De huizen en straten zijn vrolijk verlicht, de egels zijn in diepe winterslaap en de bomen zijn hun blad inmiddels helemaal verloren... Dit kan maar één ding betekenen: de winter is nu écht begonnen! Terwijl de temperaturen steeds verder dalen vul jij de dagen vaak anders in. Je hebt misschien zin om meer binnen te blijven of je staat te trappelen om de ijzers onder te binden. Want zeg toch zelf, schaatsen zit in ons bloed!

Nu de coronamaatregelen helaas opnieuw zijn aangescherpt, ben je misschien wel op zoek naar de leukste uitjes in Noord-Holland die ondanks de maatregelen tijdens de kerstvakantie ondernomen kunnen worden. Gelukkig is er in de buitenlucht nog genoeg leuks te beleven! Denk bijvoorbeeld aan de mooiste wandelingen en leukste lockdown activiteiten. Denk je stiekem al na over de voorjaarsvakantie? Ontdek dan alle overnachtingsmogelijkhede in Laag Holland of laat je inspireren door de leukste blogs en tip! 

 • Plan je voorjaarsvakantie

  Denk jij alvast stiekem over de voorjaarsvakantie? Ga dan gezellig in nachtje weg in Laag Holland. Van knusse B&B's tot romantische hotels, in de voorjaarsvakantie kun je hier écht genieten! 

  Kamer bij Fort Resort Beemster Plan je voorjaarsvakantie
 • Lockdown Activiteiten

  Helaas zijn alle niet-essentiële sectoren opnieuw gesloten, maar niet getreurd in de buitenlucht is in Laag Holland gelukkig leuks te beleven. De leukste lockdown activiteiten van Laag Holland ontdek je hier! 

  Stockfoto van een kind die aan het vogel spotten is op een onbekende plek. Lockdown Activiteiten
 • Winter

 • Blog & Tips

  Laat je inspireren met de leukste blogs en tips & maak een bucketlist voor als straks alles weer mag!

  Blog & Tips
 • Proef het seizoen

  In de winter is er genoeg lekkers te proeven in Laag Holland. Ontdek de lekkerste seizoensproducten uit de regio en geniet deze winter volop!

  Boerderijwinkel Arken AE Proef het seizoen

5x een winterse wandeling

Ieder seizoen kun je in Laag Holland heerlijk wandelen. En ook in de winter is een wandeling door het Laag Hollandse landschap een absolute aanrader. Wandelen in de winter is namelijk super gezond! Dus kom van die bank af, kleed je warm aan, neem een thermoskan warme chocolademelk mee & kom een frisse neus halen.