Dit seizoen... - Voorjaarsvakantie in Noord-Holland

Ook dit voorjaar is er in Laag Holland weer genoeg leuks te beleven en staan de ondernemers in de regio voor je klaar om jouw voorjaarsvakantie onvergetelijk te maken. Ga op zoek naar kabouters op één van de Kabouterpaden, neem een duik in één van de zwembaden of ga cultuur snuiven bij de leukste musea van Laag Holland. Zin in een lekkere warme chocolademelk, verrassende lunch of lekker uit eten met het hele gezin? Ontdek al onze activiteiten voor jong en oud en beleef een dag vol plezier!

 • Voordelige uitjes

  Erop uit gaan zonder veel geld uit te geven? Wij hebben de leukste gratis en/of lowbudget activiteiten in Noord-Holland voor je op een rijtje gezet. 

  Voordelige uitjes
 • 4x de leukste kindermusea

  Kom deze voorjaarsvakantie ontdekken en speuren bij de leukste kindermusea van Laag Holland.

  4x de leukste kindermusea Meisjes die kijken naar een replica van een boot in het Zaans Museum
 • Vakantie in Laag Holland

 • Culinair Laag Holland

  Terwijl de temperaturen buiten soms nog wat koud zijn is het binnen bij de lokale horeca warm en knus. Geniet van een warme chocolademelk met slagroom, gezellige borrel, uitgebreide lunch of verrassend diner.

  Culinair Laag Holland Gevel van BRASA Bar & Kitchen op de Koemarkt in Purmerend.
 • Op stap met kinderen

  Voor de kinderen biedt Laag Holland eindeloos veel speelplezier. Hier beleef je samen met de kids zowel binnen als buiten de leukste avonturen.

  Op stap met kinderen

Een frisse neus halen - in Laag Holland

Ieder seizoen kun je in Laag Holland heerlijk wandelen. En ook in de winter is een wandeltocht door het Laag Hollandse landschap een absolute aanrader. Of je nu op zoek bent naar het oer-Hollandse landschap, trek hebt in een verse hap of het roemruchte verleden wilt ontdekken waarin land en water streden om voorrang: hier in Laag Holland vind je het! Diverse korte en lange wandelroutes leiden je door dit unieke Noord-Hollandse landschap en met 88 wandelroutes ben je hier nog lang niet uit gewandeld.

UITagenda Laag Holland - Evenementen in de voorjaarsvakantie

Laag Holland biedt het hele jaar door het perfecte decor voor talloze evenementen. Ook in de voorjaarsvakantie worden er in Laag Holland de leukste evenementen georganiseerd. Van de mooiste muziek- en theatervoorstellingen tot de leukste buitenactiviteiten, in Laag Holland vind je het allemaal. Waar wacht je nog op? Geniet, trek er lekker op uit in deze voorjaarsvakantie!