Dit seizoen... - in Noord-Holland

De avonden duren langer, de temperaturen stijgen en je winterkleding maakt plaats voor zomerkleding. Dit kan maar één ding betekenen: het is volop zomer in Laag Holland! Hoog tijd om lekker naar buiten te gaan en te genieten van al het moois dat Laag Holland te bieden heeft.

Ook deze zomer is er in Laag Holland weer genoeg leuks te beleven en staan de ondernemers in de regio voor je klaar om jouw zomer onvergetelijk te maken. Vind op een warme dag verkoeling in één van de wateren van Laag Holland of neem een duik in één van de zwembaden. Zin in een verfrissende borrel, verrassende lunch of uitgebreid diner? Maak dan kennis met de leukste horeca adresjes van Laag Holland en geniet van al het lekkers dat zij te bieden hebben.

 • In & Op het water

  Van plonsen in de Gouwzee tot heerlijk varen door Broek in Waterland, in Laag Holland is het deze zomer écht genieten. Ontdek hier de leukste activiteiten in & op het water en ga eropuit!

  In & Op het water Twee jongens die op een supboard staan in Laag Holland.
 • Op stap met kinderen

  Van zwemmen tot slingeren op grote hoogte. In Laag Holland vind je de leukste binnen- en buitenactiviteiten voor kinderen.

  Op stap met kinderen
 • Zomer

 • UITagenda

  Deze zomer is de UITagenda weer gevuld met de leukste activiteiten. Weet jij al wat je gaat doen vandaag?

  UITagenda Het festival Reuring in het Leeghwaterpark in Purmerend.
 • Proef de regio

  In de zomer is er genoeg lekkers te proeven in Laag Holland. Ontdek de lekkerste seizoensproducten uit de regio en geniet deze zomer volop!

  Proef de regio Honing van Beemster Honingzoet in de Beemster in Noord-Holland.

Op pad door het boerenland - van Laag Holland

Laag Holland barst van het boerenland! Overal waar je kijkt worden groene weilanden afgewisseld door (smalle) sloten en vaarten. Op sommige plekken hebben boeren hun land opengesteld voor wandelaars. Deze zogenoemde boerenlandpaden leiden je recht door de polder en dwars door de weilanden en maken wandelen door Noord-Holland misschien wel nog bijzonderder. Met welk boerenlandpad ga jij beginnen?

5x de leukste fietsroutes

Ieder seizoen kun je in Laag Holland heerlijk fietsen. En ook in de lente is een fietstocht door het Laag Hollandse landschap een absolute aanrader. Of je nu op zoek bent naar het oer-Hollandse landschap, trek hebt in een verse hap of het roemruchte verleden wilt ontdekken waarin land en water streden om voorrang: hier in Laag Holland vind je het! Diverse korte en lange fietsroutes leiden je door dit unieke Noord-Hollandse landschap en met 65 fietsroutes ben je hier nog lang niet uit gefietst.

Tijd voor pauze? - Ontdek de leukste horeca...