Bed & Breakfast Amsterdam - Landsmeer

De prachtige villa met grote zonnige tuin ligt in een rustige woonwijk centraal in Landsmeer. De tuin is aan het water en biedt uitzicht op een natuurgebied. Hier kun je bij het ruisen van het riet heerlijk ontspannen met een hapje en een drankje.

Ook beschikt Bed & Breakfast Amsterdam - Landsmeer over een gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

De kamers:
Een familiekamer is onderverdeeld in 2 afzonderlijke, ruime, modern ingerichte tweepersoonskamers van elk 16 vierkante meter en een eigen toegangsdeur. Tussen de beide kamers van een familiekamer is een afsluitbare verbindingsdeur. Dicht bij elkaar maar toch ieder zijn privacy. De familiekamers zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, echtparen en vrienden/vriendinnen die samen reizen.

Elke familiekamer beschikt over 4 enkele boxspring bedden waarvan per 2 ook echte tweepersoonsbedden kunnen worden (op)gemaakt, 4 comfortabele zitjes, 2 flatscreens, kledingkast etc. In alle kamers is een internet aansluiting.

1 familiekamer (Londen en Amsterdam kamer) ligt aan de voorzijde en beschikt over een balkon met zitjes, de andere familiekamer (Parijs en New York kamer) is tuingericht en heeft geen balkon.  

Locatie