Twee persoonskamer met luxe badkamer en appartement voor 6 personen bij de Knollendammervaart, B&B Boerderij Over Jisp te Starnmeer is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Lid van 'Hotel De Boerenkamer'. 2 persoonskamer en appartement voor 6 personen. Max . 8 personen.  Op de oude hooizolder van Over Jisp bevind…

Lid van 'Hotel De Boerenkamer'. 2 persoonskamer en appartement voor 6 personen. Max . 8 personen.  Op de oude hooizolder van Over Jisp bevinden zich twee royale tweepersoons gastenkamers en op de begane grond een 2-6 persoons appartement (aparte slaapkamers), met de mogelijkheid om iets op te warmen. Dit appartement is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel of voor mensen die moeilijk ter been zijn. Allen met een prachtig uitzicht over de polder. Een extra slaapplaats is mogelijk. De kamers voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Hotel De Boerenkamer en zijn voorzien van alle luxe die erbij hoort: bubbelbad met douche, toilet, een keukenblokje waar u zelf koffie of thee kunt zetten, een koelkasten een tv. 's Ochtends krijgt u een verrassend ontbijt. Vanuit uw kamer ervaart u de rust en de ruimte van het polderlandschap. Huisdieren zijn welkom, als u dit even van tevoren laat weten. U kunt op Over Jisp fietsen huren.  

Prijzen

  • Toelichting prijs: Prijs is € 35,- p.p.p.n, minstens 2 nachten.1 week € 200,- p.p.Appartement voor 6 personen.Max. 8 personen.Toeristenbelasting € 1,- p.p.p.n.

Kenmerken

Locatie