Regionale Ambassadeurs

Als (recreatieve) ondernemer zijn er tal van mogelijkheden om de regionale schoonheid en (recreatieve)mogelijkheden onder de aandacht te brengen. Dit is eenvoudig toepasbaar te maken als onderdeel van de eigen website of bijvoorbeeld tijdens promotie via social media. Een waardevolle en gastvrije geste naar de gasten en daarnaast een mooie manier om de regio gezamenlijk nog verder op de kaart te zetten. Om dit zo professioneel, maar toch zo eenvoudig mogelijk te maken bieden wij hiervoor de handvatten. Met behulp van deze toolkit kun je beeldmateriaal, teksten en logo’s downloaden om in jouw eigen communicatie te gebruiken. De beeldbank en de kant-en-klare teksten zijn momenteel beschikbaar voor de gemeenten; Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend en Waterland. 

 

 • Huisstijlhandboek

  Download hier onze huisstijlhandboek.

  Huisstijlhandboek
 • Beeldmateriaal

  Download hier het beeldmateriaal dat je kunt gebruiken. 

  Beeldmateriaal Luchtfoto van Marken
 • Toolkit

 • Logo's

  Download hier onze logo's dat je kunt gebruiken. 

  Logo's
 • Website teksten

  Download hier diverse teksten die je kunt gebruiken op jouw website.

  Website teksten

Ambassadeur van het jaar! - 'Omarm Laag Holland, daar scoor je punten mee'

Laag Holland is een grote regio, maar met een (nog) relatief onbekende naam. Om Laag Holland onder het grote publiek bekend(er) te maken roepen wij dit jaar dé contest 'Omarm Laag Holland, daar scoor je punten mee!' uit.

Wij zijn opzoek naar ondernemers die zich identificeren met de regio Laag Holland. Die trots zijn op het mooie decor waarin zij hun diensten aanbieden en die willen helpen om de naamsbekendheid van onze prachtige regio te laten groeien. Klinkt dit als muziek in je oren en herken jij jezelf hier helemaal in? Aarzel dan niet en doe mee aan deze contest! 

Hoe maak je kans?

 • Gebruik altijd #laagholland en @laagholland in je social media uitingen.
 • Deel regelmatig social media posts met tips voor de regio.
 • Vertel op je website over de regio Laag Holland en plaats hierbij een link naar laagholland.com.
 • Geef - waar mogelijk - het gratis foldermateriaal van de regio uit onder je bezoekers.
 • Benut extra (ludieke) mogelijkheden om Laag Holland te promoten.
readMore

Doe je mee?

Naast de eeuwige roem als 'Ambassadeur van het jaar 2022' is er natuurlijk ook een waanzinnige prijs!

De winnaar van deze contest mag voor maar liefst €1.000 (incl. BTW) inkopen op marketing- en promotieactiviteiten van Bureau Toerisme Laag Holland in 2023. Dit bedrag kan bijvoorbeeld ingezet worden voor redactionele content in één van de magazines en/of (social)media campagnes.

Ga jij de uitdaging aan?