Maak kennis met het team

In samenwerking met de stakeholders werkt het team van Bureau Toerisme Laag Holland dagelijks met veel passie en plezier aan de marketing- en promotie en de versterking van het het merk 'Laag Holland'. Het team bestaat uit gedreven mensen met hart voor de regio. Graag stellen wij je op deze pagina aan hen voor! 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de business to business nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Vragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

readMore
Inschrijven
Dit beeldmateriaal is vrij te gebruiken met naamsvermelding van de fotograaf.

Het team - Bureau Toerisme Laag Holland

Bureau Toerisme Laag Holland heeft 4 vaste medewerkers in dienst.
Het team bestaat uit de directeur/bestuurder en 3 parttime medewerkers met ieder een eigen expertise binnen recreatie en toerisme.

Raad van Toezicht - Bureau Toerisme Laag Holland

Om de doelstellingen en de kwaliteit van het dagelijkse bestuur binnen de stichting te bewaken heeft Bureau Toerisme Laag Holland een Raad van Toezicht. Zij hebben ieder een eigen expertise op diverse vakgebieden. Bij voorkeur bestaat de Raad van Toezicht te alle tijde uit bestuursleden met juridische, financiële, bestuurlijke en recreatieve kennis. De gemene deler tussen de leden is een nauwe betrokkenheid bij de regio Laag Holland.