Partners - Samenwerken in Laag Holland

Bureau Toerisme Laag Holland staat voor het verbinden van overheden, bedrijven en overige organisaties binnen het recreatief en toeristisch speelvlak in Laag Holland. Bureau Toerisme Laag Holland bundelt recreatieve- en toeristische promotie en ontwikkeld en versterkt recreatief en toeristisch aanbod in de regio. Deze werkzaamheden zorgen dan ook voor een divers en groot netwerk met vele betrokken partners. Op deze pagina vind je een overzicht van de partners van Laag Holland. 

Overheden

Bureau Toerisme Laag Holland heeft een doorlopende marketing- en promotieopdracht voor de Provincie Noord-Holland en zes aangesloten gemeenten; Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend en Waterland. Daarnaast werken wij op projectbasis samen met Recreatie Noord-Holland en diverse andere gemeenten in de regio Laag Holland.

Promotie- en netwerkpartners

Het netwerk rondom Bureau Toerisme Laag Holland is groot. In de regio wordt samengewerkt met collega DMO's en Citymarketingorganisaties Marketing Zaanstreek en Alkmaar Marketing. Op landelijk niveau een samenwerking met Amsterdam&Partners binnen het project 'Amsterdam bezoeken, Holland zien' en het NBTC voor de campagnes 'Hollands Story: Nederland-Waterland' en 'Hier moet je zijn'. Daarnaast is Bureau Toerisme Laag Holland actief aangesloten bij Kennisnetwerk Destinatie Nederland.

VVV's

Bureau Toerisme Laag Holland is de licentiehouder voor de regio Laag Holland. De lokale toeristische informatiepunten in Edam, Middenbeemster, Monnickendam, Purmerend, Volendam en op Marken zijn hierdoor officiele VVV-punten en aangesloten op het landelijke netwerk.