Gratis diensten & producten - Samen sterk, vanuit lokale kracht!

We willen mensen informeren en inspireren om naar Laag Holland te komen door het merk 'Laag Holland' tot leven brengen. Dit kan alleen succesvol als we dit samen met ondernemers en andere organisaties doen. Hierbij nodigen we je graag uit om daar, op welke manier dan ook, aan mee te helpen! Bureau Toerisme Laag Holland biedt diverse gratis producten en diensten aan om je op weg te helpen. Doe je mee? Wie weet win jij dan wel de titel 'Ambasseur van het jaar 2023'!

Gratis foldermateriaal

Als recreatieve en/of toeristische ondernemer in Laag Holland kun je gratis informatiefolders bestellen om je gasten te informeren over al het moois dat de regio te bieden heeft. De folders kunnen besteld en afgehaald worden zolang de voorraad strekt. Bekijk het aanbod van folders die te bestellen zijn en maak via de mail of telefonisch een afspraak om de folders op te halen.

De folderlijn van Laag Holland

Ambassadeur van het jaar! - 'Omarm Laag Holland, daar scoor je punten mee'

Laag Holland is een grote regio, maar met een (nog) relatief onbekende naam. Om Laag Holland onder het grote publiek bekend(er) te maken roepen wij dit jaar dé contest 'Omarm Laag Holland, daar scoor je punten mee!' uit.

Wij zijn opzoek naar ondernemers die zich identificeren met de regio Laag Holland. Die trots zijn op het mooie decor waarin zij hun diensten aanbieden en die willen helpen om de naamsbekendheid van onze prachtige regio te laten groeien. Klinkt dit als muziek in je oren en herken jij jezelf hier helemaal in? Aarzel dan niet en doe mee aan deze contest! 

Hoe maak je kans?

  • Gebruik altijd #laagholland en @laagholland in je social media uitingen.
  • Deel regelmatig social media posts met tips voor de regio.
  • Vertel op je website over de regio Laag Holland en plaats hierbij een link naar laagholland.com.
  • Geef - waar mogelijk - het gratis foldermateriaal van de regio uit onder je bezoekers.
  • Benut extra (ludieke) mogelijkheden om Laag Holland te promoten.

Doe je mee?

Naast de eeuwige roem als 'Ambassadeur van het jaar 2023' is er natuurlijk ook een waanzinnige prijs!

De winnaar van deze contest mag voor maar liefst €1.000 (incl. BTW) inkopen op marketing- en promotieactiviteiten van Bureau Toerisme Laag Holland in 2024. Dit bedrag kan bijvoorbeeld ingezet worden voor redactionele content in één van de magazines en/of (social)media campagnes.

Ga jij de uitdaging aan?