Naturistencamping Zon en Leven

Zon en Leven is een naturistencamping gelegen in de polder Starnmeer Een naturistencamping - midden in de polder, maar omgeven met bos - met maar liefst 80 kampeerplaatsen.

Door de indeling van het terrein in grotere en kleinere veldjes is er altijd wel een plekje waar je rust of gezelschap kunt vinden. Van 26 april t/m 28 september kun je er kamperen met tent, vouwwagen, caravan en camper. Er is een mooie heemtuin en rondom het terrein kun je een leuke wandeling maken met uitzicht op de polder. Natuurlijk is er een dagverblijf , een heerlijk zwembad (open vanaf 1 mei), een mooie sauna en een toiletgebouw dat o.a. voorzien is van een invalidentoilet en -douche. 

Toegangseisen:
NFN/IFN kaart vereist. Leden kunnen op basis van hun betaalde contributie gebruik maken van alle activiteiten en voorzieningen op de verschillende terreinen van de landelijke vereniging. Op sommige terreinen is men verplicht bij overnachting toeristenbelasting te betalen.
Onder voorwaarden kan het terrein bezocht worden door niet leden. 

Prijzen

  • Toelichting prijs: Toegangseisen: NFN/IFN kaart vereist. Leden kunnen op basis van hun betaalde contributie gebruik maken van alle activiteiten en voorzieningen binnen de vereniging en op de verschillende terreinen. Op sommige terreinen is men verplicht bij overnachtin

Kenmerken

Locatie