Fenelli Bed & Bike

Contact

Adres:
Fenelli Bed & Bike
Schellingwouderdijk 273
1023 NH Amsterdam
Plan je route
Best of both worlds. Dicht bij de stad én lekker in groen en rust van Amsterdam. Verder zijn er gratis fietsen bij en kun je hier (nog) gratis parkeren.

Deze stijlvolle en comfortabele B&B in de rust en het groen van Amsterdam. De Schellingwouderdijk in Amsterdam Noord is een prima uitvalba…

Deze stijlvolle en comfortabele B&B in de rust en het groen van Amsterdam. De Schellingwouderdijk in Amsterdam Noord is een prima uitvalbasis om te fietsen, varen, wandelen of golven in Landelijk Amsterdam Noord en de rest van Waterland. Maar ook slechts tien minuten van het NDSM terrein, het bruisende creatieve centrum van Amsterdam en amper 20 minuten per fiets of openbaar vervoer van hartje Amsterdam en haar musea. Er zijn gratis fietsen. Fenelli B&B heeft een eigen ingang. Het bestaat uit een grote kamer met een luxe tweepersoonsbed en een tafel met lekkere stoelen. Er is een aparte kamer met twee eenpersoonsbedden waardoor een verblijf met drie personen mogelijk is. Verder vindt u er een ruime badkamer met douche, toilet, wastafel en föhn. De kitchenette is in de brede hal. In de koelkast van de kitchenette vindt u voor de eerste ochtend een opstarter. Op slechts 300 meter afstand is Landmarkt, een overdekte versmarkt. Parkeren is gratis op de dijk bij de B&B. Daar is ook een laadpaal.

Kenmerken

Locatie