4x de leukste winkeltjes - Van delicatessen tot kleding

De grote winkelketens kennen we natuurlijk allemaal en zijn overal (bijna) hetzelfde. En daarom zijn wij dan ook zo dol op unieke winkeltjes. Winkels met een eigen karakter, uitstraling en vooral een unieke collectie en producten. Dit soort winkeltjes zie je gelukkig steeds vaker, zo ook in de Noord-Hollandse regio Laag Holland. Van heerlijke delicatessenzaken tot bijzondere cadeauwinkels en kledingzaken, hier in Laag Holland vind je het allemaal. Benieuwd naar onze favoriete winkeltjes? Ontdek ze snel!

1. Fred’s Kunstatelier & Kadoshop

De leukste zelfgemaakte kado’s, geschenken & meer


In het centrum van Purmerend vind je ‘Fred’s Kunstatelier & Kadoshop’. Deze winkel is uniek op alle vlakken. Uniek om zijn zelfgemaakte sieraden, kaarsen en overige handgemaakte producten. Maar vooral uniek om zijn functie als dagbestedingslocatie. Fred’s Atelier is namelijk een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier krijgen zij de kans om hun talenten tot de praktijk te brengen en te ontplooien.

Fred’s Kunstatelier & Kadoshop – Purmerend

2. ’t Snoepwinkeltje 

Het leukste snoepwinkeltje van Noord-Holland! 


Je hebt snoepwinkels en je hebt SNOEPWINKELS (!). Dat laatste is ’t Snoepwinkeltje in Edam. Zodra je dit knusse winkeltje binnen stapt word je omringd door snoep. Zelfs het plafond hangt ermee vol! En niet zomaar snoep… Van een levensecht kunstgebit tot gereedschap van chocolade, hier vind je handgemaakte chocolade in alle vormen en maten. Maar ook voor de lekkerste bonbons en ander snoepgoed kun je hier terecht!

’t Snoepwinkeltje - Edam

3. Blossom Fashion & Lifestyle

Dé inloopkast voor elke modebewuste vrouw


Blossom Fashion & Lifestyle is zoals ze het zelf noemen ‘één grote inloopkast’, en stiekem hebben ze gelijk. Bij binnenkomst wordt je iedere keer weer verrast door de nieuwste fashion, accessoires, lifestyle artikelen en veel meer. Je wordt er gewoon hebberig van! Ben je in Purmerend? Loop hier dan zeker een keertje binnen.

Blossom Fashion & Lifestyle – Purmerend