Recherche...

't Winkeltje

Monnickendam

Pas de traduction Handwerk Boutique `t Winkeltje in de Kerkstraat in Monnickendam bestaat al ruim 30 jaar.

Bril&Lens

Monnickendam

Pas de traduction Mooie mensen nog mooier maken, dat is waar Eelke en Tina, de eigenaars, naar kijken als ze monturen inkopen. Door hun voorliefde voor onafhankelijke brilontwerpers kan je hier een niet alledaags montuur...

Chris Oosting Makelaardij

Monnickendam

Pas de traduction Chris Oosting Makelaardij is geen makelaar zoals u misschien verwacht: hij draagt geen driedelig grijs en gebruikt geen moeilijke termen.

De Jong DHZ

Monnickendam

Pas de traduction De Jong Doe-Het-Zelf Centrum, gevestigd in de binnenstad van Monnickendam, is al bijna 50 jaar het adres voor alle soorten ijzerwaren, gereedschappen, tuinartikelen, verf en bouwmaterialen. Het is een...

Faunaland Beesje

Monnickendam

Pas de traduction Faunaland Beesje is een dierenspeciaalzaak voor diervoeders en dierbenodigdheden. De winkel is gevestigd in het oude centrum.

Labmusic

Monnickendam

Pas de traduction Labmusic is een cd winkel met een uitgebreid assortiment cd's, vinyl, collector's items, speciale uitgaven en en is geliefd bij verzamelaars. De winkel is gevestigd in het oude centrum.

Leguit & Roos Aannemersbedrijf

Monnickendam

Pas de traduction Aannemersbedrijf Leguit en Roos is al sinds 1967 hét bedrijf in Waterland en de regio Amsterdam voor nieuwbouw, restauratie, renovatie, onderhoud en aan- en verbouw van woningen en bedrijfspanden. Leguit...

Nimo-Boek

Monnickendam

Pas de traduction Nimo-Boek is dé boekhandel voor alle soorten boeken, kranten en tijdschriften. In de winkel is ook een oplaadpunt voor de ov-chipkaart aanwezig. De winkel is gevestigd in het oude centrum.

Sombroek doe het zelf

Monnickendam

Warenhuis Ploeger

Broek In Waterland

Pas de traduction Warenhuis Ploeger is een warenhuis met een uitgebreid assortiment huishoudelijke artikelen, speelgoed, kantoorartikelen en ijzerwaren.

Wassalon Stomerij Aqua Clean

Monnickendam

Pas de traduction Wassalon Stomerij Aqua Clean verzorgt haar werkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast is het mogelijk schoenen ter reparatie aan te bieden.