De Verkeerde Wereld

Pas de traduction De naam van dit Petit restaurant verwijst naar een vroeger moerasgebied op Marken waarop het pand is gebouwd. De Verkeerde Wereld biedt een breed assortiment snacks in het cafetaria en daarnaast complete menu's, om mee te nemen of om in het restaurant te nuttigen. De Verkeerde Wereld verzorgt uitgebreide catering buffetten op Marken en wijde omgeving en biedt ook complete barbecue partijen aan.

Pas de traduction Keuken De Verkeerde Wereld voert de Nederlandse keuken, specialiteiten zijn met name visgerechten, zoals kibbeling en lekkerbekjes van kabeljauw en tong, en diverse vleesgerechten, zoals spare-ribs en biefstuk.
Extra De Verkeerde Wereld biedt tevens verhuur van snack-wagens voor evenementen met of zonder personeel. De wagens zijn geschikt voor het bereiden en verkopen van patat & snacks maar ook voor vis en oliebollen. De wagens worden tegen vergoeding op de plaats van handeling gebracht, uitgelegd en geïnstalleerd.
Omgeving Wat Marken zo bijzonder maakt is de originele klederdracht, de monumentale terpen, de karakteristieke houten huizen en natuurlijk de beroemde en meest gefotografeerde vuurtoren ‘Het Paard van Marken’.

Pratique à savoir

Salle à manger
  • Type de restaurant: Restaurant
  • Cuisine nationalité: Néerlandaise
Groupe cible
  • Enfants: Ja
Animaux domestiques
  • Animaux domestiques: Animaux domestiques admis sur concertation

Partage

Contact

De Verkeerde Wereld
Buurterstraat 20
1156 AS MARKEN

Numéro de téléphone: 06 30373260
Website: www.verkeerdewereld.nl
Email: info@deverkeerdewereld.­nl

Heures d'ouverture

Mercredi:
11:00 - 21:00 uur
Jeudi:
11:00 - 21:00 uur
Vendredi:
11:00 - 23:00 uur
Samedi:
11:00 - 23:00 uur
Dimanche:
11:00 - 21:00 uur