Swanenburgh

Pas de traduction Wil je er even een paar dagen tussenuit of zoek je een comfortabel verblijf voor een vakantie en je stelt prijs op een mooie locatie midden in de natuur, dan is “Swanenburgh” hèt adres. Op de hooizolder en in de hooiberg van de prachtige meer dan 200 jaar oude karakteristieke Noord-Hollandse stolpboerderij zijn vijf luxe vakantieappartementen gerealiseerd. Deze appartementen variëren in grootte en zijn geschikt voor 2 tot 8 personen.

Pas de traduction Faciliteiten
Elk appartement heeft een volledig ingerichte keuken, uitstekend sanitair, tv, cv en internet. De keukens zijn allen voorzien van een keramische kookplaat, magnetron en/of oven, ruime koelkast en een koffiezetapparaat. In de Hooiberg bevindt zich een accommodatie die toegankelijk is voor invaliden.

Omgeving
De woonboerderij is centraal gelegen in een mooi polderlandschap met uitzicht over de weilanden in de directe omgeving van Edam, Volendam, Monnickendam, Purmerend, Alkmaar (20 km) en Amsterdam (20 km). Al deze steden bezitten een grote schat aan historisch verleden. Voor de liefhebber is er gelegenheid om de hengel uit te werpen in het water rond de appartementen of lekker een stukje te gaan wandelen of fietsen in de omgeving.

Extra
Swanenburgh kan ook worden gereserveerd als groepsaccommodatie voor maximaal 22 personen.

Pratique à savoir

Équipements (Généralités)
  • Fumeur: Chambres non-fumeur
TV, audio, vidéo & Internet
  • Internetanschluss: WiFi
Animaux domestiques
  • Animaux domestiques: Les animaux domestiques ne sont pas admis.

Partage

Contact

Swanenburgh
Oosterweg 14e
1481 AN PURMER

Numéro de téléphone mobile: 06 23562138