Rederij Volendam-Marken Express B.V.

Pas de traduction Al 80 jaar verzorgt de Volendam-Marken Express dagelijkse bootdiensten tussen Volendam en Marken. De boottocht is een unieke beleving van een apart stukje Nederland, het duurt ongeveer 30 minuten. Hierna kun je een bezoek aan Volendam of Marken brengen. De terugvaart is iedere 30/45 minuten. Het is mogelijk een fiets mee te nemen. Daarnaast kunnen de schepen worden gereserveerd voor gezellige rondvaarten t.b.v. feesten, partijen, jubilea en bedrijfsfeesten.

Pas de traduction Reserveren is niet verplicht, voor gezelschappen van meer dan 25 personen wel gewenst. Groepen kunnen gebruik maken van aantrekkelijke tarieven.

Arrangementen
Voor privé vaartochten, vergader arrangementen, (bedrijfs)feesten en jubilea aan boord, kan je het gehele jaar door unieke arrangementen en aanbiedingen boeken. Een opmerking hierbij is dat in de maanden juli en augustus dit beperkt mogelijk is.

Extra
Informeer ook eens naar de VIP watertaxi of de sloep en tenderverhuur. Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website.

Pratique à savoir

Équipements pour handicapés
  • Accessible aux handicapés: Oui
Animaux domestiques
  • Animaux domestiques: Animaux domestiques admis

Partage

Contact

Rederij Volendam-Marken Express B.V.
Havenbuurt 21
1156 AM MARKEN

Numéro de téléphone: 0299 363 331
Website: www.markenexpress.nl
Website: www.tiqets.com/­en/­amsterdam-c75061/­volendam-marken-express-boat-tour-p975302?partner=iamsterdam
Email: info@markenexpress.­nl