Rederij Volendam-Marken Express B.V.

Pas de traduction Niets is leuker dan een boottocht. Stap aan boord bij Rederij Volendam-Marken Express en vaar mee van Volendam naar Marken. De boottocht is een unieke beleving van een apart stukje Nederland, het duurt ongeveer 30 minuten. Hierna kun je een bezoek aan Volendam of Marken brengen. De terugvaart is iedere 30/45 minuten. Het is mogelijk een fiets mee te nemen. Daarnaast kunnen de schepen worden gereserveerd voor gezellige rondvaarten t.b.v. feesten, partijen, jubilea en bedrijfsfeesten.

Pas de traduction

Hoe je gebruik kunt maken van de Volendam Marken Express met je City Card Het is niet nodig om een tijdslot te reserveren om van deze veerdienst gebruik te maken. Veerdienst Volendam heeft in de de basis dezelfde maatregelen als het openbaar vervoer. Dit betekent dat zij ca 40% van de capaciteit kunnen waarborgen op 1,5 meter en mondkapjes zijn verplicht. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van je bezoek. 

Arrangementen Voor privé vaartochten, vergader arrangementen, (bedrijfs)feesten en jubilea aan boord, kan je het gehele jaar door unieke arrangementen en aanbiedingen boeken. Een opmerking hierbij is dat in de maanden juli en augustus dit beperkt mogelijk is.

Extra Informeer ook eens naar de VIP watertaxi of de sloep en tenderverhuur. Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website.

Pratique à savoir

Animaux domestiques
  • Animaux domestiques: Animaux domestiques admis

Partage

Contact

Rederij Volendam-Marken Express B.V.
Havenbuurt 21
1156 AM MARKEN

Numéro de téléphone: 0299 363 331
Website: www.tiqets.com/­en/­amsterdam-c75061/­volendam-marken-express-boat-tour-p975302?partner=iamsterdam
Email: info@markenexpress.­nl

Heures d'ouverture

Ouvert tous les jours.
11:30 - 17:00 uur