Overleekerhoeve

Pas de traduction De Overleekerhoeve is een karakteristiek gastenverblijf op een boerderij. De dieren zijn van dichtbij te bewonderen vanuit de accommodatie. Door een groot raam in de gezamenlijke huiskamer zijn de koeien en kalfjes in de stal te zien. Je kijkt uit op een levend schilderij. Alle kamers zijn zeer sfeervol ingericht met de luxe van nu. De Overleekerhoeve is geschikt als groepsverblijf voor maximaal 26 personen.

Pas de traduction Faciliteiten
De Overleekerhoeve heeft drie appartementen voor maximaal vier personen, één appartement voor maximaal zes personen en twee kamers voor maximaal vier personen. De appartementen zijn voorzien van een keukenblok met inventaris. Twee appartementen hebben een bubbelbad.

De Boerenhuiskamer is uitermate geschikt voor familie- weekenden, vrienden- of vriendinnengroepen. Door de royale keuken en grote tafels kan je gezamenlijk kokkerellen of gezellig samenzijn. Achter de boerderij bevindt zich een groot terras aan het water met een prachtig uitzicht over het waterrijke natuurreservaat het Varkensland. Op de boerderij zijn naast de koeien en kalfjes ook nog schapen, paarden, hondjes, kippen en eenden te zien.

Omgeving
In de omgeving bevinden zich vele pittoreske vissersplaatsjes zoals Edam, Volendam, Marken en Monnickendam.

Extra
De Overleekerhoeve kan ook individueel geboekt worden als bed and breakfast en biedt prima vergadermogelijkheden.

Pratique à savoir

Capacité
  • Nombre de pièces: 6
Groupe cible
  • enfants: Ja
  • groupes: Ja
Équipements (Généralités)
  • Fumeur: Chambres non-fumeur
TV, audio, vidéo & Internet
  • Internetanschluss: WiFi
Animaux domestiques
  • Animaux domestiques: Animaux domestiques admis sur concertation

Partage

Contact

Overleekerhoeve
Overleek 25a
1141 PE MONNICKENDAM

Numéro de téléphone mobile: 06 12521225