Kaasboerderij de Jacobs Hoeve

Pas de traduction De Jacobs Hoeve is een authentieke Hollandse kaasboerderij vlakbij Volendam (op slechts 20 minuten rijden ten noorden van Amsterdam). De boerderij ligt onder aan een dijk, middenin een typisch Nederlands polderlandschap. Het personeel, gekleed in Volendamse dracht, heet je van harte welkom en legt graag uit hoe kaas gemaakt wordt. Na deze demonstratie kunnen de verschillende kaasjes geproefd worden in de gezellige winkel. Entree is gratis, je kunt er gratis parkeren en het proeven van de kaas en de demonstraties zijn kosteloos.

Pas de traduction Restaurant Jacob ontvangt groepen van 10 tot 150 gasten in de ouderwetse ambiance van een Hollands interieur. Je kan hier genieten van een heerlijk kaasplateau, begeleid door mooie wijnen, of van een lunch of uitgebreid diner met lokale specialiteiten. Het mooie uitzicht over het polderlandschap en de sfeervolle aankleding met oude Edammer kaasplanken en de heerlijke maaltijd maken dat een bezoek aan Jacobs Eetkamer de gasten een blijvende herinnering zal geven.

Biologische Jersey boerderij
Speciaal voor zijn kudde Jersey koeien heeft Henri Willig een nieuwe stal gebouwd. De potstal is een staltype dat erop gericht is om het de dieren zo aangenaam mogelijk te maken om daarmee hun natuurlijk gedrag te stimuleren. De stal is vrij toegankelijk en met een handige brochure en een film over het boerenbedrijf kan iedereen op zijn eigen tempo rondlopen. Ontdek zo het geheim achter de lekkerste kaas ter wereld.

Pratique à savoir

Transport
  • Terrain de stationnement personnel: Oui
Équipements pour handicapés
  • Accessible aux handicapés: Oui

Partage

Contact

Kaasboerderij de Jacobs Hoeve
Hoogedijk 8
1145 PM KATWOUDE

Numéro de téléphone: 0299 658 397
Website: www.cheesefarms.com
Email: jacobs@cheesefarms.­com
Fax: 0299 652 231

Heures d'ouverture

Toutes les semaines , à partir du 01-03-2018 , jusqu'au 31-10-2018 le dimanche, lundi, mardi, mercredi, jeudi, vendredi et samedi.
08:30 - 18:00 uur
Toutes les semaines , à partir du 01-11-2018 , jusqu'au 28-02-2019 le dimanche, lundi, mardi, mercredi, jeudi, vendredi et samedi.
09:00 - 17:00 uur