Inn on the Lake

Pas de traduction Inn on the Lake is gesitueerd in een pand met een rijke historie. Het pand is tegenwoordig aangemerkt als Rijksmonument. Eeuwenlang deed het dienst als pastorie voor de tegenover gelegen kerk. Inn on the Lake beschikt over vier tweepersoonskamers. Elke kamer is ingericht in een moderne, landelijke stijl.

Pas de traduction Faciliteiten
Inn on the Lake biedt kamers aan welke voorzien zijn van een flatscreen-tv en een iPod-dock. De eigen badkamers zijn uitgerust met een douche of bad. Daarnaast beschikt het over een restaurant. Elke ochtend wordt een ontbijtbuffet geserveerd in het restaurant. 's Avonds kan je genieten van diverse heerlijke maaltijden. Ook zijn vegetarische gerechten beschikbaar.
Inn on the Lake biedt gratis WiFi en fietsverhuur. Je kunt ontspannen in de tuin of op het terras met een krant, die voor je klaar ligt.

Omgeving

In de omgeving kan je paardrijden, kanoën en vissen. Inn on the Lake organiseert rondvaarten door de omgeving of naar Amsterdam. Amsterdam ligt op 10 minuten rijden en Volendam op 12 minuten.

Pratique à savoir

Coucher
  • Chambres pour 2 personnes: 4
Équipements (Généralités)
  • Restaurant (pour les invités): Ja
  • Fumeur: Chambres non-fumeur
Animaux domestiques
  • Animaux domestiques: Les animaux domestiques ne sont pas admis.

Partage

Contact

Inn on the Lake
Kerkplein 11
1151 AH BROEK IN WATERLAND

Numéro de téléphone mobile: 06 51234819