Hotel Van der Valk

Pas de traduction Aan de rand van Zuidoostbeemster en Purmerend ligt het 3-sterren Van der Valk Hotel. Vanuit het hotel is Amsterdam op slechts 30 min. afstand met een directe verbinding, maar ook andere bezienswaardigheden zijn via het openbaar vervoer goed te bereiken. Het hotel is een ideale basis voor een verkenningstocht door de Beemsterpolder. Hotel Van der Valk beschikt over een eigen restaurant.

Pas de traduction Hotel Van der Valk is gunstig gelegen nabij het centrum van Purmerend, binnen 5 minuten sta je in hartje centrum. 

Alle hotelkamers zijn voorzien van een badkamer met douche en/of bad, televisie telefoon, Pay-TV en een kluis. Het hotel beschikt over enkele multifunctionele zalen met een capaciteit tot 100 personen. In het gezellige restaurant kunt u een lekker hapje eten. Voor zakelijke reizigers is Purmerend een ideale basis, gezien de nabijheid van Amsterdam. Voor toeristen zijn er volop mooie plekken te bezichtigen in de omgeving, zoals de Zaanse Schans, Volendam, Marken, Alkmaar en Hoorn. Ook een bezoek aan het UNESCO werelderfgoed de Beemsterpolder is de moeite waard. 
Hotel Van der Valk beschikt ook over de mogelijkheid om fietsen te huren en zelf de regio te ontdekken! Meer informatie is te vinden op www.vandervalkfietsen.nl 


Pratique à savoir

Coucher
  • Chambres pour 2 personnes: 40
Équipements (Hébergement)
  • Ascenseur: Ja
TV, audio, vidéo & Internet
  • Internetanschluss: WiFi

Partage

Contact

Hotel Van der Valk
Purmerenderweg 232
1461 DN ZUIDOOSTBEEMSTER

Numéro de téléphone: 0299 436 858
Website: www.valk.com
Email: info@purmerend.­valk.­nl
Fax: 0299 436 954

Heures d'ouverture

Ouvert tous les jours.

Réserver

Booking.com