Kavel II: golfen, eten, drinken en overnachten

Pas de traduction Kavel II is een multifunctioneel complex. Op het historisch Kavel II is een 9 holes wedstrijd golfbaan met B-status. Waar je in het restaurant heerlijk kunt eten en drinken of overnachten in het hotel. Een unieke plek in UNESCO werelderfgoed De Beemster.

Pas de traduction De golfbaan Leden en niet leden zijn bij ons van harte welkom. Zonder ervaring is het mogelijk een balletje te slaan op de driving range of te oefenen op de puttinggreen. Zonder GVB maar met baanpermissie kun je ook afslaan van de oranje rabbit tee’s. De baan ligt in het vlakke polderlandschap en biedt uidagende holes. Oude watergangen, bunkers en ook de wind vragen om strategisch spel. Je kunt een golfclinic volgen, in de golfclub even bijpraten of in de winkel je outfit aanvullen.
Het restaurant Gewoon lekker een kopje koffie drinken, lunchen of dineren. Het restaurant heeft een uitgebreide kaart met gerchten die met Beemster streekproducten zijn bereid. Bij mooi weer zit je heerlijk op terras aan de zuidkant.
Het hotel Het hotel is kleinschalig en biedt aan maximaal 22 peronen een bed. Gastvrijheid, rust, stilte en ruimte zijn de ingrediënten voor een heerlijk verblijf in de polder. Het ontbijt wordt geserveerd in het nabijgelegen restaurant.
Overige informatie Kavel II is een prima locatie voor om te vergaderen of een personeelsfeest te houden. Fietsers zijn van harte welkom. Er is een oplaadpunt voor e-bikes.

Pratique à savoir

Salle à manger
  • Type de restaurant: Restaurant
Sanitaires
  • Salle de bain privée: Ja
Équipements (Généralités)
  • Restaurant (pour les invités): Ja
Transport
  • Terrain de stationnement personnel: Oui
  • Garage à vélos: Ouvert
Location de bicyclettes
  • Point chargeur pour bicyclette électrique: Ja

Partage

Contact

Kavel II: golfen, eten, drinken en overnachten
Volgerweg 42
1462 HR MIDDENBEEMSTER

Numéro de téléphone: 0299 416 665
Website: www.kavel2.nl/­overnachten
Email: info@kavel2.­nl

Heures d'ouverture

Ouvert tous les jours.