De kleine Walvis

Pas de traduction Het gastenverblijf voor twee personen staat op het achtererf van rijksmonument De kleine Walvis. De voormalige melkstal is herbouwd tot een vrijstaand huisje.

Pas de traduction Faciliteiten
Je komt binnen in de keuken met aanrecht, koelkast, Nespresso-apparaat, waterketel, servies en bestek. De woonkamer is ingericht met een zithoek en een eettafel met stoelen. Hier is ook bergruimte voor kleding en schoenen. De badkamer is uitgerust met wastafel, douche, wc en bidet. Een gietijzeren trap leidt naar de slaapverdieping. Aan de waterkant ligt een beschut terras op het zuidwesten.

Het uitgebreide ontbijt met biologische en huisgemaakte produkten wordt – naar gelang jouw wens - ‘s ochtends tussen 08:00 en 10:00 uur in het keukentje klaar gezet. Je kan zelf thee en koffie zetten.

Autobezitters kunnen hun auto kwijt op de parkeerplaats tegenover De kleine Walvis. Fietsen staan veilig op de binnenplaats. Als extra kan nog worden vermeld dat de gastvrouw de gasten in het Engels, Duits en Frans kan verwelkomen.

Omgeving
Amsterdam ligt op slechts 10 kilometer afstand en toch is rust en ruimte binnen handbereik. Broek in Waterland is een wonderschoon dorp in een uniek Hollands landschap. Cultuurminnaars en natuurgenieters kunnen hun hart ophalen. Zo ben je naar het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Van Gogh-museum en het Stedelijk museum hoogstens 40 minuten onderweg.

Pratique à savoir

Coucher
  • Chambres pour 2 personnes: 1
Équipements (Généralités)
  • Fumeur: Entièrement non-fumeur
TV, audio, vidéo & Internet
  • Internetanschluss: WiFi
Transport
  • Terrain de stationnement personnel: Oui
  • Garage à vélos: Ouvert
Animaux domestiques
  • Animaux domestiques: Les animaux domestiques ne sont pas admis.

Partage

Contact

De kleine Walvis
Zuideinde 8A
1151 CP BROEK IN WATERLAND

Numéro de téléphone: 06 36397108
Website: www.dekleinewalvis.nl
Email: info@dekleinewalvis.­nl