B & B Frank and Free

Frank et Anneke van der Horst vous accueillent dans leur superbe maison dans un cadre rural, dans le village Zuiderwoude, juste au nord d’Amsterdam. Vous vous retrouverez dans un cadre paisible et relaxant, en pleine nature, mais à seulement quelques minutes de la capitale. Ils vous offrent une grande chambre (35 m2) avec un espace de détente, un matelas d’excellente qualité et une salle-de-bain privée, ainsi qu’une vue sur l’eau.

Pas de traduction Faciliteiten
Het huis en de tuin liggen direct aan het water van de Kerk Ae. Bij mooi weer kun je ontbijten op het terras, met prachtig uitzicht over het water en de weilanden.
De kamer, met hetzelfde uitzicht, biedt alle ruimte en een apart zitgedeelte. Je beschikt over een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Ook is er gratis WiFi aanwezig.

Bezienswaardigheden en omgeving
Je vindt hier de rust van de natuur en tegelijk de nabijheid van de stad. De Bed & Breakfast is dé plek voor bezoekers van Amsterdam en de mooie regio Waterland, die graag in een rustige omgeving willen overnachten.
Zuiderwoude vormt uiteraard ook een prima uitvalsbasis voor wandelingen of fietstochten naar de andere pittoreske dorpen en stadjes van Waterland. Het huis is gebouwd in de klassieke stijl van Waterland, het hout geschilderd in de voor deze regio karakteristieke kleuren.

Pratique à savoir

Coucher
  • Chambres pour 2 personnes: 1
Équipements (Généralités)
  • Fumeur: Chambres non-fumeur
TV, audio, vidéo & Internet
  • Internetanschluss: WiFi
Transport
  • Garage à vélos: Clôturable
Animaux domestiques
  • Animaux domestiques: Les animaux domestiques ne sont pas admis.

Partage

Contact

B & B Frank and Free
Aandammergouw 2
1153 PA ZUIDERWOUDE

Numéro de téléphone: 06 28624515
Website: www.frankandfree.nl
Email: contact@frankandfree.­nl