Camping Tuinderij Welgelegen

Pas de traduction Rustig gelegen in het natuurgebied de Eilandspolder vindt u in gemeente Alkmaar, vlakbij Graft en De Rijp camping en tuinderij “Welgelegen”. Welgelegen is van oudsher een klein tuindersbedrijf met 3500 m2 kassen en 80 jaar historie en fijne groenten teelt in de volle grond. Onkruid in de gewassen wordt met de hand verwijderd, ziektes worden alleen bestreden wanneer een misoogst dreigt. Alle gewassen worden in de grond geteeld. Hierdoor is de smaak van de groenten optimaal en zoals u dat van vroeger gewend bent.

Voor onze campinggasten:
Tip 1: Maak een keer gebruik van onze gratis rondvaart op woensdag of donderdag avond!
Tip 2: Aansluitend is het mogelijk u te laten rondleiden in de kassen van "Welgelegen", om te zien hoe wij werken en hoe bijv. de bloemkolen, tomaten, paprika’s, aubergines, sperziebonen etc. groeien. 

Gedurende het seizoen zijn de producten te koop in ons winkeltje op de camping. Ook nu nog is de tuinderij een belangrijk onderdeel van de camping. Bij aankomst zult u de verwevenheid tussen beide al snel ontdekken.  
Wij verhuren ook kano's en kajaks.

Tevens verhuur van stacaravans
Caravan 10 
 
Afmeting: 8,00*3,30 m. - slaapkamer met 2-persoons bed - slaapkamer met twee 1-persoons bedden (stapelbedden) - 4-pits gaskomfoor, geiser - douche en toilet. voorzien van electriciteit en aangesloten op de waterleiding en riolering * ingericht met bestek, pannen, servies, glaswerk, etc. * koelkast * verwarming * televisie aangesloten op de kabel * draadloos internet * tuintafel, vier tuinstoelen met kussens * dekbedden en hoofdkussens. Per week 350,-, per mid-week 220,- per weekend 175,-. 
 
Caravan 70  

Afmeting: 9,00*3,30 m. - slaapkamer met 2-persoons bed - slaapkamer met twee 1-persoons bedden (geen stapelbedden) - 4-pits gaskomfoor, geiser - douche en toilet. voorzien van electriciteit en aangesloten op de waterleiding en riolering * ingericht met bestek, pannen, servies, glaswerk, etc. * koelkast * verwarming * televisie aangesloten op de kabel * draadloos internet * tuintafel, vier tuinstoelen met kussens * dekbedden en hoofdkussens. Per week 400,-, per mid-week 250,-, per weekend 200,-.

Pratique à savoir

Groupe cible
  • enfants: Ja
Animaux domestiques
  • Animaux domestiques: Les animaux domestiques ne sont pas admis.

Partage

Contact

Camping Tuinderij Welgelegen
Raadhuisstraat 24a
1484 EN GRAFT

Numéro de téléphone: 0299 673 032
Website: www.campingtuinderijwelgelegen.nl
Email: mail@campingtuinderijwelgelegen.­nl

Heures d'ouverture

Ouvert tous les jours.