Bezoekerscentrum en Molen de Breek

Pas de traduction Een uniek plekje waar rust, ruimte en natuur je tegemoet komen. Een fijne locatie voor een huwelijksvoltrekking, vergadering of feest, bedrijfsuitje, avontuurlijke kinderfeestjes, wandelingen, en alles wat leuk is om te doen!

Pas de traduction Bezoekerscentrum de Breek is te huur voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een trouwfeest, (kinder)verjaardag of vergadering. 

Bij deze locatie bevind je, je in een landelijke omgeving welke buitengewoon representatief is voor je gasten. Anderen gingen je voor en genoten van de intieme sfeer, rust en privacy. Een hele dag kan verzorgd worden, van vers gebakken appeltaart tot boerenlunch, buffet of Hollandse stamppot. Ook de koffie/thee en andere drank zullen niet vergeten worden. 

Wil je even onderbreken? Neem dan een kijkje in de molen met zijn interieur zoals de molenaar rond 1900 woonde en zijn indrukwekkende binnenwerk. Ook kan je een wandeling maken vanaf de molen richting het dorpje Warder, wandelend door de weilanden terwijl je voetveertjes en bruggetjes trotseert.

Kortom: een verrassende locatie, anders dan anders in een ongedwongen sfeer. Ideaal voor elke bijeenkomst!

Pratique à savoir

Capacité
  • Nombres de salles: 1
Transport
  • Terrain de stationnement personnel: Oui

Partage

Contact

Bezoekerscentrum de Breek
Ethersheimer Braakweg 5
1474 MV OOSTHUIZEN

Numéro de téléphone: 06 52417088
Website: www.debreek.com
Email: info@debreek.­com

Heures d'ouverture

Samedi:
10:00 - 18:00 uur
Dimanche:
10:00 - 18:00 uur