B & B de Monnick

Pas de traduction Het gastenverblijf staat midden in het gezellige centrum van Monnickendam. Je hebt hier volledige privacy en een eigen opgang. De Monnick biedt plaats aan twee personen. Arrangementen kan je boeken via de website van de Monnick.

Pas de traduction Faciliteiten
Je hebt de beschikking over een volledige privé ruimte met een relaxruimte met douche, stoomcabine en sauna. Vanuit deze ruimte is er direct zicht op een mooi aangelegde binnentuin met veel privacy. Aangrenzend bevindt zich een eetkamer met toilet. Via een trap naar de slaapkamer met een royaal bed van 210 cm lang. Je kunt er tv kijken. Er is veel daglicht.

Het huisje komt uit op de haven met zijn gezellige restaurants en terrassen. Fietsen kunnen worden gestald op het erf.

Omgeving
Er zijn veel gelegenheden om iets te drinken of lekker uit eten te gaan. Zeer regelmatig worden er evenementen georganiseerd in Monnickendam. Op zaterdag is er een kleine plaatselijke markt. Amsterdam ligt op 15 minuten afstand met de bus of de auto.

Verder zijn er diverse andere leuke dorpjes en stadjes te bezichtigen. In de omgeving zijn leuke fietsroutes. Met een bootje kun je van Marken naar Volendam varen en weer terug. 

Pratique à savoir

Coucher
  • Chambres pour 2 personnes: 1
Équipements (Généralités)
  • Fumeur: Chambres non-fumeur
Transport
  • Garage à vélos: Ouvert
Animaux domestiques
  • Animaux domestiques: Animaux domestiques admis sur concertation

Partage

Contact

B & B de Monnick
Noordeinde 8
1141 AM MONNICKENDAM

Numéro de téléphone: 06 13345885
Website: www.bbdemonnick.com
Email: bbdemonnick@gmail.­com